grymt i stan med pilen!

HEY, just nu ligger jag i sängen och leker med den nya telefonen och lyssnar på musik. Även satte jag upp mina nya gardiner som e hur snygga som helst great!
Igår va jag ju stan med pilen och det va hur grymt som helst!
fick med oss massor med kläder för inte alls mycket pengar så är as nöjd. vi har bestämt att även åka och shoppa när lönen rullar in! Men idag va jag och pappa i haninge först för att handla hem hushålls saker och självklart COLA. Sen åkte vi till haninge centrum för att käka på sub och kolla runt lite, så gick in på expert och kollad epå TV som pappa är sugen på att köpa. Och då passade jag på att visa telefonen jag ville ha och han va rätt intresserad denna gång " chockad jag blev " , men den fanns inte i röd och jag ville ju ha röd!
så gick till alla afärer i centrumet men röd fanns inte bajs liksom.
sen åkte vi till siba men där fanns den nitne heller. Trodde jag inte skulle få med mig en telefon hem.
Så åkte till läna och började med att gå in på ONOF och där fanns en annan fast i rosa så bestämmde att det skulle bli en sån om det inte fanns nån i röd. Men till sist gick vi in på expert och dära fanns min älsklning i röd!
JAAAAAAAAAAAAAAAAA! så pappa sa taren om du vill ha den.
Så nu har jag den och är överlycklig. Men nu ska jag göra rummet snyggt och lägga in dom nya kläderna puss


Detta fick jag med mig hem från shoppningen i går & idag.

* Rosa tygsko från ohio.
* Svart/guldig adidas väska från stadium.
* Vit mini väska från accent.
* Svart midje jacka från sisters.
* Vit blus från sisters.
* Blåa mjukisdess byxor från ohio.
* Vit blus från ginatricot.
* Rosa boddy från ginatricot.
* svarta shorts från ginatricot.
* Randig klänning från H&M.
* Svarta shorts från H&M.
* Randig tunika från JC.
* Mobil telefon från Expert.


tack pappa ♥


mys inne i stan med snygg pilen!

Hey, har presic gjort mig i ordning för en tripp in till stan på en shoppning runda med bästa pilar.
Slutade redan halv 12 idag för att det inte fanns så mycket att göra men endå får jag pengar till fyra yeh!
hah idag på jobbet så skulle sofia tobbe och emma måla klart inne i klassrummet medans jag och pilen skulle måla dorren ute igen och det blåste som fasiken men örjan sa att vi skulle köra på så när vi nästan gjort klart dörren såg den föjävlig ut eftersom det blåste jätte mycket grus och skit på dörren och poff så kom värsta blåsten och all färg spildes ut och penslarna blåste och hela pappskiten som vi har som underlag flög rätt på dörren och förstörde allt ennu mera! så har rätt mycket att göra på måndag men klargar inte för det är jävligt roligt.
Juste beställde en rosa målvakts tröja i går kväll :)thihi as fin men fick tjata rätt mycket på att få den men pappa va på topen humör i går så passade på att sancka om tatueringar och självklart fick jag taruera min stjärna på foten oxå yes! nu älskar jag min pappa haha. Juste får även sängen nästa helg så är rätt glad nu.
MEn nu ska jag fixa det sista och sen prata med pilen puss

monia & mikaela, så ska det alltid vara



Do not forget that you are my sister forever
 and I will never stop loving you.


höhö lekte lite med min cam ☻








beverly hills


Nu blire en tallrik aprikos kräm och glo på bästa beverly hills. ☺


I love to look at you


You have hurt me one time, you made me cry,
you made me stop smiling. but why can not I let go of you?


jag ska måla hela världen lilla mamma


Bad uppdate för min del just nu men är så jävla trött efter att ha målat från halv åtta till halv fyra på dagarna. Men dumt att klaga för det är jävligt chill iallafall. eftersom det regnade så målade vi innomhus idag och det blev för min och pilens del att måla om alla elskåp & branddörrar och lite av fönster listen gör resten imorrn. Men nu blire duschen och tvätta bort all färg på kroppen puss


miss you babe!


allt jag vill är att du kommer hem nu.


film & godnatt

Nu ska jag krypa ner under täcket och kolla på TV och sen blire sova för ska upp redan klockan sex imorrn usch. puss


trött & sliten

fyfan för att vakna klockan kvart i sju på en sommarlovs dag. Men kommer få gå upp ennu tigare från och med imorrn och tre veckor frammåt eftersom sommarjobbs chefen har sagt att vi ska börja halv åtta i stället för åtta från och emd nu. usch fy och blä kommer ju få gå och lägga mig super duper tidigt och ennu värre gå upp super tidigt. Men ser man på den glada sidan så är det en bra övning inför skolan som förjar den 23 aug.
Första dagen på jobbet? började med att jag lunkade sakta mot skolan och möte pilen för att sedan ta sällskap till jobbet, kommer dit ( vi trodde vi skulle jobba ensama) och ser att det är ennu flera ungdommar som tydligen skulle jobba. När klockan slog nio hade inte han kommit ennu men han kom lite sent faktist åttaa minuter hah. sen fick jag och pilen i uppgift att kolla om det fanns ogräs ochdet fanns det överallt så skrev det på lappfan och sen vare lunch och sen plocka upp allt gräs, så va min jobb dag itne allt så pjåkig som jag trodde den skulle vara ahah. imorrn ska vi göra klart och sen börja måla gympa hallen plus en klätter ställning fränt!
Men nu blire hoppa in i säng kläderna och sen vänta på att mammi kommer hem med mat eftersom jag inte pratar med min pappa så vill jag inte ha ngt med hans mat heller att göra thiih. puss


första dagen på jobbet


Första dagen på sommarjobbet va inte alls tråkigt, hade typ tre timmars lunsch rast och fick betalt för två timmar under lunchen muhaha, på morgonen gick vi runt och kolla ogräs och träffade charlie på vägen som inte hade så roligt så jag och pilen stanade upp och va me dhonom tills hans ledare kom. Han plockar soppor fett kefft. Imorrn ska vi börja måla klätterställningen och troligtvis på gympa hallen, ska bli rooligt. pusshej


lite renovering

bloggen behövdes puffas till lite gran så gjorde en enkel header som jag bara har tillfälligt tills jag har nya bilder och någon som kan fixa det snyggt!


jag hatar dig pappa!

ÅH vad jag blir arg!! jag skulle få en ny säng i dag och vi har sanckat om det länge och jag har sagt hur stor den ska vara och så och nu på morgonen säger pappa men hur stor säng sla du ha då och jag svarade som vanligt fortfarande en 160 säng och han ba vet inte om den får plats i bilen jag tänkte på en gång hoppas han skojar för jag har sakcat om det hära länge nu. Sen åker vi enda till ikea och jag går direkt till sängen jag vill ha en vit 160 säng och då kommer pappa !" den får inte plats i bilen " ÄR DU DUM I HUVUDET ELLER? så börja stor bråka med pappa dära om att han gör mig besviken hela tiden han viste ju vilken säng jag ville ha så han va ju mogen och stack där ifrån så handlade lite saker med mamma, tur att jag har min mamma jag hatar verkligen min pappa!
Sen under hela bil resan så dryga han och sncakde inte med mig! haha ÄR DU MOGEN ELLER?!
Så nu blire väl att få säng är jag fyller 10000 år. Allt jag kan säga är i allfall att min pappa är dum i huvudet och jag önskar med allt att han inte bodde under samma tak som mig för en vacker dag kmr jag dra här ifrån pga honom!

sussssa kuddddde nu


Nu ska jag kolla på film och kanske sova och sen vakna upp i morrn för att köpa en ny säng mohahah god natt pusssss


i can still recall our last summer.

Precis allt saknar jag tjejer, när det va vi tre som röjde på nynäs knasiga gator och hade det bäst. Alla galna stunder med varandra alla galna minnen med varandra alla galna killar vi höll på med allt saknar jag. Jag minns hur våran sommar va, den första som även sulle bli vår sista tillsammans. Hur kunde det gå så snabbt? hur kunde nått sånt underbart bara dra på skogen? Allt jag förlora va mina två bästavänner dom jag delade mitt allt med. Jag kommer igåh när tutte ringde mej när jag va hos monia och fr¨gade om vi skulle emd på bio och vi sa direkt JA men när hon sedan sa vilken film det blev dog vi bara av skratt vi ville ju inte se " Mamma mia" men efter under nästan bhela filmen grät vi och vi spelade att vi va dom olika tanterna i filmen och skrattade gudars vilken film det dära va. Och det va två låtar som satte sej på huvudet å oss och det va Honey Honey som vi alltid sprang runt  och sjöng på och gjorde alla galna och sen vare Our last  summer  som man skulle kunna säga att den va om oss hela låten är presic som vi hade det. alla flashbacks som dom ljuger om är samma som vi hade, vi skrattade i regnet vi satt i gräset, vi va glada för vi träffats och hela skiten är vårat! Men en text gör ju itne susen direkt men det jag vet är i allafall att jag saknar er tjejor och vill ha det som förr när det va Monia Molin Mikaela Sjölund Tugce Selcuk som höll ihop.. ♥



hold me darling hold me tight

Dålig uppdatering i know men har inte gjort så mycket idag så vad behösv säga liksom?
men ska ge det ett försök nu, vaknade i morse prick 13:07 och hade satan i gatans ont i magen och trodde jag skulle dö men jag lever som tur va. Men pallade mig upp och kollade ut genom fönstret och såg att det itne va nån höjdare till väder så slängde mig i sängen igen, sen har jag bara legat i sängen tills klockan typ fem då jag hoppade in i duschen och sen ringde pappsen och sa att vi skulle käka thai mat då klädde på mig snabbt och gick ut och så kom pappa. Efter käket drog jag till sängen igen eftersom det fortfarande regnade så satte på en film och mös med mej själv haha brist på liv sörru. Men nnu sanckar jag i allfall med yasse och vi sanckar  mest häst minnen och massa skit runt om höhö. MEn nu blire film igen puss



bild från när jag johanna hade lite för mkt fritid ;)


Sommar jobbet kommer bli bäst!


Jag vet snygg bild hihi :) 
men nu är det klart att jag har fått bästa sällskapet på mitt sommar jobb och det blir pilen, JAA!
tur för mig att hon fixade så det blev på samma ställe som jag höhö nu blire vandra och spela fotboll puss


mongo bra

Hey duude, vaknade för typ 45 minuter sedan av att pappsen ringde och kollade vad jag gjorde och så, men jag låg ju och sov så gjorde ju inte ett skvatt. Va ute i går med måna glada personer och det va skit roligt höll på att dö av skratt anfall på vägen hem efter som anton skulle göra cp ställningar och låg på marken och fyfan vad det såg ut hah! innan det så fixade jag rummet för att få in min nya säng som jag för hoppningsvis får på söndag annars kommer jag tjata mig till (a). Juste ringde även tugce igår! fyfan vad glad jag blev när jag fick hlra hennes röst jag tror jag dog nästan blev överlycklig och hon bara skrattade och det va nice! hon ska ringa mig ikväll så då ska vi snacka ut och reda ut skiten som har hänt. men nu måste jag städa klart och sen duscha puss

KOM HEM!


hur jag än gör, gör jag det bästa för mig


Det va helt klart bättre förr, då jag kämpade då jag dödade för det då jag alltid gav allt då jag älskade det..


fräääännna brudar !

Hey duude! sitter nu framför TV:n och kollar på unga mödrar och bara sitter och tänker på att jag vill att min soulie kommer hem. Den 15 aug kommer tugce hem och jag kommer bli som lyckligast, vet att vi tjafsat och bråkat som faskiken men är det inte en grej alla gör med sina vänner? annars e man fan mongo thihi.
Men eftersom hon kommer hem så sent så har vi bestämmt att vi ska träffas den 16 i stället och då har vi hela dagen för oss själva och reda ut allt och sen på kvällen blire grillning tror jag med hela tjej gänget som förr liksom älskart! sitter fortfarande bara i sov kläder för det är verkligen inget fint väder och har ingen större lust att dra ut för tillfället haha kallas lat jag vet (a). Men jag har endå så mycket att göra idag i mitt rum. MÅSTE verkligen städa som jag inte gjort på jätte länge och sen ska jag flytta möblerna eftersom jag ska köpa min älskade säng på söndag och det blir en stor säng höhöh sova över? :) och sen kanske jag tar mig ut för lite frisk luft.
Igår va jag iallafall på gränalund med världens bästa ösmo brudar men saknade paulina men hon skulle tare mys med hennes pojkvän crille. Men i allafall så va vi inne på gränan och det va skit roligt, ett par killar typ stalkade oss och satt och pekade på elin som om han kännde henne och vi dog av skratt, sen vare ett par andra som va efter oss haha sjukt roligt i allafall, sen en mupp när vi stog i kön till bergochdalbanan hon satt och stirra på elins pattar och sen när hon såg att jag kollad epå henne och sa till elin så gick hon ur kön och typ gämde sej?
sen vi en annan kö till disco prylenså stog hon framför oss och skämdes som fasiken mohahha!
Men även den roliga kvällen tog slut men vi hade det minnst lika roligt på tåget för jag ramla av sätet och dom as garva åt mej haha lite roligt vare men fick ont.. höhö
sen på bussen hem försäkte jag halv sova lite men det gick fan inte för pilen och sandra satt och gjorde cp grimarser åt varandra haha fyfan, det va ungefär det som hände igår och det räckte för mig för jag gillart!
men nu ska jag städa och fixa i rummet pusspuss


drar mig mot grönalund

HEY! meningen va att jag och snyggot paulina skulle dra till gymmet men eftersom moppen smällde sönder igår så kom en snubbe och kolla på skiten och resultatet blev väl inte så mycket värre en vad jag trodde men inge moppe åkande på ett tag i allafall, så kunde inte följa med. Så tog mig i allafall en dusch efter moppe kollandet och nu ska jag börja fixa till mig lite lätt för sen drar jag och snygg brudarna till grönalund villsäga Jag, Pilen, Sandra och elin tror jag att det va. Sitter även och kollar på 16 and pregnant fyfan säger jag bara vill aldrig ha bebis efter man kolalt på det programet. Nu m¨ste jag börja klä på mig, blev ett konstigt inlägg menmen puss

moppe skit


Inget ovanligt men nu är pärlan pajj igen och nu går den inte ens att starta. Det sa liksom bara pang och sen kom man inte längre, faktist så är det lite små roligt att det alltid händer när jag är med eric zetterman och ennu roligare äre att hans moppe oxå smällde HAHA! men får la se hur jag löser det. Skulle ju inte sitta fel med en ny moped " snälla pappa " höhö.


Nu när man är äldre är skitsnack
vardagsprat, man pussar alla på munnen och kärlek är svårare. Ibland
känner man att pappa är värsta fienden på jorden och höjden av smärta är
när man förlorat någon som betyder väldigt mycket. Den värsta gråten är
när en vän plötsligt sviker en.
Och den största rädslan är att förlora den man älskar....

Dagens outfit ☻


Detta blire idag en tunika från ginatricot.


vart blire baaad?

Gash klockan är fan redan kvart i ett och jossie vakna nyss och nu ser jag att johanna logga in på msn men hon kan inte svara i luren? meningen va att vi skulle dra och bada i dag i kalkbrottet med emelie jossie och johanna men får la se hur det blir nu eftersom ingen är snabb nog att bestämma när vi åker och hur vi tar oss dit?
men annars blire bad tur med eric freddis och pilen men får väl se hur det blir med det oxå.
Annars blire väl sitta hemma och vänta på att det är sov dax igen, sommarlovet suger utan tugce och vårat brudgäng usch fy och bläää! men nu ska jag i allafall inte bada med johanna och kmr nt göra det på hela lovet för nu får jag cp ryck, men palla ädsla tid på henne nu. pusss


saaaaannnna vänner och jag saknar er som fasiken!

habo tiderna

Nu är klockan 03:43 och är inte ett dugg trött men måste igentligen sova men det verkar inte alls gå bra för mig.
men eftersom alla typ endå sover så får jag ta mig tid att blogga lite men det här blir nog sista inlägget för natten eller nått liknade. Satt och kolla igenom
fillas blogg och hitta från förra året då jag va i habo en vecka och hade det super mysigt men i allafall så hitta jag ett inllägg från när jag skulle åka hem.
Tänkte slänga upp vad som stog "printa" skiten liskom höhö.
Ni kommer nog inte förstå ett dug men ska förklara att det fanns ett gäng killar som jag och filla umgicks med dom gick typ i hans klass och så va vi med dom hela veckan och jag börja små flörta lite med den ena och då trodde filla att det va ngt mellan oss och sen sa jag att johannes en grabb hade magrutor och då börja dom tro det va ngt mellan oss hah sjuka pojkar men jävligt schyssta typer & även sakar jag dom med!
men nu slänger jag upp det och sen ska jag SOVA typ puss och god natt!



framtida drömmar?

Jag vet att jag är bra på det jag gör, spela fotboll är mitt liv det jag tycker är roligt det jag brinner för. Men tiden går snabbare en vad man tror när man har roligt, eller är kanske 6 år i ösmo gif alldeles för länge eller ska man spela dubbelt så mycket för att känna samma sug igen?
tusentals frågor har jag som jag måste betämma mig på denna månad till fotbollen drar igång igen. frågor som har om min framtid genom mitt fotbolls liv. Jag vill stanna men har endå tröttnat som fasiken.
Jag spelade en gång i tiden i ett lag som jag beundrade jätte mycket, jag älskade att stå i mål och vi spelade suveränt och höll ihop som i ett liksom. Men nu? jag tycker faktist de tär piss off att stå i mål just nu och spelet är nog inte det bästa och vi är i små grupper som sankcar om varandra?
jag har fått många förfrågningar om att pro träna med olika lag men har tackat nej till dom flästa men till slut fick jag fan nog ett tag, sa det till pappa jag pallar inte spela fotboll längre i ösmo det är inte vad jag vill så vi kom på lösningen att tacka ja till pr träning med tungelsta och det gick as bra roligt som satan och alla verkar va hel sköna brudar. Men fick åter suget igen och sket i tungelsta laget och körde ösmo ett tag till men nu är jag tbx på samma stig jag vill inte längre. Jag vet och har hört att jag är orädd i mål att jag är färjävla ducktig men kommer jag nånsin få visa det för nån annan nån som kan upptäcka en ny bra målvakt som kanske kan komma nån vart? nej det kommer jag inte få göra när jag spelar i ösmo aldrig i livet.
så kansk ska ta den andra vägen att ge sej ut i staden och träna för andra lag nått som jag är mer sugen på.
Efter våran spanien resa på kännde redan jag och två andra vänner efter andra matchen att vi inte vill längre, vrf spela när man tkr det suger? så vi skulle köra på ett annat lag där man fick speciall träning för vad man spelade för possition ngt som låter skit bra vilket tänker jag inte säga ännu men ni lär säkert ha hört eller kommer få höra. Och vi tre är bra för laget men som det har sanckats om oss tror jag lika gärna att dom kan klara sej utan oss för annars jävligt synd, men det är ju fortfarande ett halvår kvar på serien så tänker va lite schysst att spela klart den sen blire tacka för mig för jag vill ta andra vägar nu, vägar där jag kan utvecklas och där jag kan nå dom målen jag vill. jag lär mig inte ett dugg av att det är 6 stycken å träningarna som skjuter på mig never ever! så nu ni andra framför datorerna om ni ha rpallat läsa eller fattar vad jag menar vad tkr ni är det rätta? ska man spela i ett lag som jag tröttnat på & inte utvecklas snabbt på? eller testa nått nytt ?


kiss me


turn the lights off

HEY, klockan är kvart i två på kvällen/natten och kom typ nyss in från en höjdar dag. Vaknade i morse runt kvart över tolv och kände att jag sovit bort hela dagen attans liksom men pallade mig upp och fixade mig en skvätt och sedan kom johanna över. Satt väl och snacka lite glodde på TV och käkade lunch mohaha.
Sen kom Jossie och vi vandrade ut och gick mot tåget och mötte daniel som skulle bjusa på smått & gott.
senare under dagen börja det ju regna så vi alla drog hem och möttes senare för att lunka runt då mötte vi filip och emelie som vi sedan va med och skratta så vi dog. Sen kom snuten förbi så vi skulle skämta lite gran och emelie lådsas slå mig och jag skrek som fan och då tvärnitar dom och glor fett länge hahah vi dog av skratt!
men det roliga tog slut och filip & emelie skulle hem då mötte vi alex jani & erik så va väl smått med dom.
Sen gick jani hem och då kom johan ut så vi tog en sväng ute i mörkret just den delen kanske inte va så rolig men annars har det vart toppen snoppen!
Imorrn blire nog va med johanna och städa rummet och sen på kvällen blire shalalal skriver i morrn vad som hände på kvällen hemlis höhöh. men nu blire tvätta bort sminket och sussa kudde om det går puss


Måste ju bjuda på ngt fränt!

möter gullungarna!


Nu drar jag mig sakta ut mot systrarna tyborn och sen får vi se vart kvällen leder oss puss


JAG VILL HEEEEM!

Hey jag dör av värme här på åland just nu. Det är 32 grader i skuggan och just nu är jag inne utan fläckt eller nått skit. Ikväll ska vi tydligen till en annan cp Ö och sova dära och se på en solnedgång med några andra från denna Ö fyfan vad jag vill hem, har nog aldrig haft en sån hära jävla hem längtan. Aja tisdag idag och snart fredag så inte många dagar kvar. Men nu ska jag leta rätt på en kanna kallt vatten bye.


jonte är min man ♥


BORING!


Sitter just nu på mina kusiners ute terass har har det grymt tråkigt, magnus ena min kusin e på sjön kommer hem på onsdag robin min andra kusin e nån annan stans min faster och hennes man e på en Ö hela veckan och pappa typ halv sover jippi liksom! men trodde helt ärligt att det hära skulle bli mcket roligare men se så jävla fel man kan ha! Men har i allafall vart i Mariehamn i dag och meningen va att ja skulle shoppa lite men fanns ju inte en enda affär med snygga kläder? suck på det. Sen drog vi till hamnen men solen tog fan livet av oss så vi åkte till nått cafe och köpte en lärre och sen till soltuna för att käka. jaja helt okej daag men helst av allt vill jag igentligen bara umgås med mins kusiner! men nu ska jag väl försöka göra nått roligt bye!


jag är på en öde ö


Förjävla härligt och varmt här på Åland!


sista innan åland

Sådära nu har jag nästan packat klart men har lite kvar att dona och fixa med. Men ska oxå strax sova för är skita trött så det hära blir det sista inlägget innan jag åker till åland. kommer hem den 16 juli och kanske hinner slänga in nått litet inlägg men får la se men puss på er


now its different


spola tbx, pausa och tryck aldrig mer på play.
Då man va som lyckligast va när vi höll ihop.


måste packa nu

måste igentligen packa nu men kan inte slita mig från datorn. Sitter och sanckar med jonte och han är grymt snäll och verkligen skönaste grabben höhö.
Va även nyss och badade i snuskan igen med Philip Rinne Anders och Sebban riktigt roligt förutom att sebbe putta i mig så fick typ värsta choken och jag som är jätte rädd för muskan vattnet. Tp rädd att nån ska äta upp mig eller nått liknande haha!
Men nu ska jag säga hejdå till jonte och börja packa för det är ju viktigt blabla hörs puss

hatar mitt rum

Det har tagit mig hela dagen att städa mitt rum, jag suger på att städa skiten men ska fan ge det ett försök till sen fåre fan va nog. Rensade även mina kläder och fick ihop två stora intersport kassar med kläder som va för smått! härligt med mindre kläder i garderopen för det betyder ju bara en grej! SHOPPPA NYY! wihoo.
Tjafsar med pappa gör jag oxå, för vi åker ju till åland imorrn och nu säger han att vi ska vara på en jävla Ö ?
jag vill inte sitta på en fucking Ö i skogen och loda och bli uppäten av myggor hell no!
men aja får väl se hure blir för just nu har jag ingen större lust att åka dit.

Men slänger upp en bild å mig just nu mohahah.

 

en sväng ner till nynäs


Fick med mig dessa två när jag tog mig en runda ner till nynäs, hade endå pressentkort på skivfönstret så tog mig tid att kolla vad som fanns och då fick det bli dessa två. Ville igentligen ha Håkan Hellströms nya skiva men nopp den hade dom inte minus för det! Sen på buss resan hemmåt så köpte jag mej en kola caramell som va seg som fasiken och puff så lossna mitt tandsmycke.. ett år hade jag det hah men aja bara göra om det men då blir jag även 500 spänn fattigare menmen. Nu ska jag fortsätta med städningen som inte går så bra puss


åland nästa

Äntligen, efter tjat och tjat har pappa äntligen fixat biljetter till åland och vi åker redan imorrn och jag längtar som fasiken. Pappa lova mej redan förra året att vi skulle åka men fan heller blev det inte av så rätt skönt att allt e fixat. Ni ba vadå åland vad r det för stor sak? men jo mina underbara kusiner bor nämligen dära och har inte träffat dom på två år så ska bli jävla kul.
Men blir borta en vecka så kommer ju sakna dom här hemma eftersom jag nyss kommit hem från spanien men ska endå bli härligt. Men nu ska jag städa rummet etersom jag inte gjorde det igår puss


Här är min mongo kusin robin! ;)

fick med mig lite smått


* Jeans från Cubus
* Röd blus från Lindex
* T shirt från Lindex
* Smink väska från Lindex
* Mascara från Åhlens
* Hörlurar från Kjell&compani
* Parfym från Åhlens


ny duschad !



Nu har jag duschat och är klar för sängen.
puss & godnatt!

Just nu

Humör: Bra fast väldigt trött.
Plus: Allt fint jag fick på min shopping runda.
Minus: Min dampiga pappa.
Kläder: Hottisar och en stor tröja.
Frisyr: Bulle.
Låt: Run away-Shebang GRYM!
Händelse: Badade i snuskan.
Planer: Vara med johanna?
Drog: Låten.
Måste: Städa mitt fula rum.
SaknadDen mikkis som faktiskt visste vad hon ville..
Önskan idag: Att jag slipper denna jävla irritation.


snuskan muskan

Tog ett dopp i det blå, eller nej faktist i muskan så det är långt ifrån det blå. Men det va varmt och skönt i vattnet så inget att klaga på dära. Va dära med philip jesper och anders rätt trevligt sällskap.
Men nu är jag hemma och ska drtax gör mej en "havs" sallad den består av sallad gurka tomat räkor krabb sticks olivolja och kall pasta mums! och ett glas vatten. Ska börja min diet nu mohahah. Sen ska jag väl ta och ringa min bästis festis johanna och se nur läget blir i kväll och försöka få ut snygg alex och erik.
Allt från nu puss

run away

HEY! min uppdatering har inte vart den bästa men nu ska jag ge det ett försök igen. Har ju vart i spanien med fotbolls laget och det va super härligt och en upplevelse jag inte glömer på länge. Men som allt roligt tare slut en dag så nu är jag ju i sverige men det funkar lika bra det. Mendans jag va borta skrev ju eric och tusen tackl för det så slapp bloggen va helt DÖD. Men som sagt spanien resan va rolig men mycket plask och inte så jätte mycket fotboll men det räckte för mej, spel mässigt tyckte jag verkligen inte vi spelade så bra men mot USA gick det as bra kanske den bästa matchen på sessongen. Men nu är det ju uppehåll och jag har tänkt och tänk och sanckat med min pappa om mitt fotbolls liv och har mer en nog bestämt mej för att lägga ner ösmo spelandet efter serien. Jag vill kunna utveclkas så mycket mera en vad jag gör hära och vet att jag har stora chanser i nått annat lag. Jag har sanckat med olika tränare frn olika lag och det verkar vara hel nice. Kanske så att jag tillochmed skulle kunna prov träna för tungelsta igen dock för deras 94 lag. Såklart är det ju inte bara för att jag vill utvecklas jag vill läga ner uta jag vill prova på nått nytt, tex i ett lag jag är sugen på så har dom speciall träning för målvakt och det skulle vara förjävla bra, inte som i ösmo man får några skott i magen. och sen så är det ju så att jag tröttnat på visa spelare och kanske tillochmed en tränare men namn nämner jag inte.
Men får väl se hur det blir med dt har ju ny skola att tänka på nu oxå. Jag sökte ju hotell resturang och jag kom in wiiiiwwhoo! ska bli hur kul som helst nytt folk ny skola och rubbet härligt!
Men nu ska jag tvätta lite klädet sen städa rummet för åker ju till mina bästa kusiner på fredag som jag inte träffat på ett år så ska bli härligt, men vi höres i kväll puss


This is not what I want more


Jag har fått nog, jag har tröttnat, jag vill inte mera, jag kommer inte ge er mera.


göteborg imorgon!

medan mikkis är i spanien och jag har lova att blogga åt henne så kommer jag på att jag ska till göteborg imorgon! ;)
men som klart så kommer jag ha med mig datan så att allt är under kontroll!
jag har precis packt klart det sista nu tåget går vid nio imorgon från stockholm.
sen har jag faktiskt hört lite från spanien oxå!
"Matchdag nr 1 slutade med förlust med 0-2 mot ett spanskt lag, pernilla holmgren till sjukan :-( och fick gipsat ben och ute ur turneringen... Matchdag nr 2 slutade med 1 förslust mot AIK 0-2 och 1 oavgjord mot ett tyskt lag... Dagen slutade alltså med 1 poäng till ÖGIF med det borde ha varit 4 poäng. Spelmässigt mycket bra och hög arbetsmoral trots värmen."
och det var sybd ned pillan tyvärr hon är duktig å planen,
men det är bra att dom har ett bra och högt abetsmoral i värmen, vet ju bara hur vart de var vissa dagar då ag var i barcelona med friidrotten i april,och om det var vrmt då hur vamt är det inte där nu?