Läs!

Hej alla läsare!

Min blogg är är under konstruktion. Kommer att se lite konstig ut under 1-3 dagar



// Mikaela ( 23 )

jag gillar inte snö

Vaknade runt tio i morse kunde nog sovit ett tag till men piggnade till och då vare omöjligt att slagga om.
Sen så satte jag på mej ridkläderna och foxade mej iordning och drog till Elin rätta sagt vi åkte bil till henne sedan vidare till stallet där det va 14 minus och jag höll på att dö av kylan!
Men mockade snabbt och fixade maten sen hämtade vi hästarna och fixade dem.
Redan i gången märkte jag att ymer va galet sprallig så visste att det skulle bli lite tufft men inte så tufft som det slutade, i traven så vägrade han typ trava och bara stegrade och bocka inte bra säger jag ba sen fick han flipp för elins häst fick det så han fattade typ galopp och bockade samtidigt och då låg jag på halen och typ rammlade nästan av hahaha! jag skulle vinna första pris på roligast ritt idag jag lovar er.
Men som sagt jag höll ju mig kvar så det är ju en bra grej? men mot slutet gick det ju bättre som vanligt dåra så skrittade av och sen släpte jag ut ymer i hagen.
Sen när Elin oxå va klar så skjusade vi hem henne och på vägen hem slutade flekten ( stavning ) i bilen fungera så det immade igen på ett ögonblock läskigt värre.
När vi kom hem hoppade jag in i ducshen på en gång och sen när jag fixat mej så la jag mig i sägen och glodde film och sen råka jag somna så vaknade för nån stund sen sjukt skönt säger jag bara!
Men nu ska jag kolla på Wallander och dricka varm mjölk det gilalr vi! hare bra pusss mikaela

Soet bild på lilla ymer!


puss & godnatt

God kväll gullisar sitter nu och har "mys kväll" med mig själv. Tända ljus gurka och dipp med jordgubbe vatten haha schysst stavining, låter kanske kanska trist men det funkar för mig.
Just nu så snackar jag även med min goda granne johanna haha som har lite problem med att stava till vissa saker och då lärde hon mig att man bara behöver skriva första och sista bokstaven i ordet sen vet man vad det står haha kanske? men då kan man lika gärna skriva allt på en gång inte sant?
Ska strax ringa till tutte och höra vad som händer imorrn för jag har ingen lust att sitta och inte göra något imorrn kväll igen!
Men nu ska jag runda av för ska kolla på paradise hotel like it!
juste slänger in en vecko planerings grunka va länge sen hare bra pusss mikaela

Måndag: Skolan, sen inga planer
Tisdag: Skolan, fotbolls träning.
Onsdag: Skolan, rida ymer
Torsdag: Åker till kungberget och åker skidor jippi.
Fredag: Skolan, sen inga planer
Lördag: Inget planerat
Söndag: Rida ymer, sen ingen planerat


lira fotboll är kul


" Årets spelare 2009, tack så mycket laget! "


usch vad jag har tråkigt!

Hellu cutie! sitter nu och inte gör ett piss! lyssnar bara på lite musik och har TV:n på i bakrunden men det får väl duga. Trotts allt är klockan bara runt sju så kvällen är ju inte över ännu så vill du leka ring vett jag.
Men gårdagen va så jävla underbar, va nere i nynäs på gården med bästavän och massa folk det va jätte mysigt vi sjöng singstar ( jag e kung ) kollade på bild och självklart så spanade vi in dom nya grabbarna! hahah nej ingen va ju så speciellt snygg men dom rappade grymt så tummen upp för det.
Klockan tolv drog jag hem och somna på bussen tills kevin kom och vekcte mej så vi snackade lite grann till jag skulle hoppa av och shiiiet va det va kallt ute? kan inte sol och värme komma fram nu börjar bli dax tkr ja?
Men som sagt så kom jag inte i säng förns vit halv två och gick upp klockan nio av att någon ringde på hem telefonen buhu. Men gick upp och gjorde mej i ordning och sedan väckte jag pappsen för v skulle åka och köpa lite nytt. Så pappa skickade ner mej för att sätta på värmen i bilen så jag gick dit och stoppain nykeln och poff så gick alarmet och jag fick panik haha jag visste verkligen inte vad jag skulle göra så jag satte på värmen smällde igen dörren och sprang hem haha men efter tt tag slutade det som tur va och haha jag ska verkligen itne ha bil när jag blir stor thihih. Men sen åkte vi och handlade nya termobrallor och skit glajjor faktist riktigt snyggt! sp alla som ska till kungsberget på torsdag kmr få se min snygga outfit haha.
Men nej nu pallar jag inte skriva mera pusss mikaela




Bild & musik njuut


Läskigt som fan

Nu är jag hemma igen, det va faktist inte så farligt kallt ute dock hade jag ju långkallsonger, ridbyxor, polotröja, tjocktröja, fleeactröja, och reflex jackan thihi. Och shit asså det va piss läskigt i stallet idag jag svär! jag stor och 
vägde hö då jag hörde som fotsteg typ och sen slutade det men tänkte bara shit det är hästen bakom mej? men sen lät det igen så jag passade på att ta halm påsen upp med på loftet och fylla halm och då hör jag det igen fast det lät mera som om nån va instäng i den gamla husvagnen där uppe så det va skit läskigt så jag hoppa ner för tredje trappsteget och stängde igen dörren! OMG trodde jag skulle pissa på mej vadfan haha.
Men eftersom jag inte red så gick allt typ ca 30 minuter.
Nej nu ska jag hoppa in i duschen sen käka middag och sedan baka sockerkaka, vi ska nämligen på klassresa eller vi vill haha! men hare bra pusss mikaela


jag hatar snö

Hellu! nu har jag äntligen kommit hem från skolan som va rätts så normal.
Inget kuligt hände förutom dåra när vi hade snöbolls krig efter skolan haha fyfan vilken fullträff jag fick på johanna rätt i pannan jag e duktig inte sant?
Men det varade kanske i en halvtimme, sen lunkade jag o johanna hemmåt och vid egnahemsvägen så skulle jag bara visa johanna hur man tog stora steg och bang så låg jag på marken med snö inanför brallorna och i hela ansiktet! med andra ord jag ramla hahahahah! fyfan vad jag höll på att dö av garv johanna oxå för den delen.
Sen när vi kom hem så sa vi hejdå och jag drog in och och satte mej vid datorn som vanligt dåra.
Men ska snart byta om för att dra till hästen något som jag inte serfram emot för det är så ruggigt kallt ute men annars så äre inge fara för mej, men innan dess ska jag ringa runt till massa folk för att meddela att vi ska träna med kilarna imorrn och det betyder ju att snyggo kommer vara där haha yeesh!
men nu msåte jag gå för ska ringa tutte innan allt annat oxå så hare bra pusssssss mikaela




Lite renoverning ?

Kolla min blogg ? den är inte riktigt klar ännu men just nu så är den rätts så okej tkr jag.
Ska fixa fram lite nyare bilder och hitta nån snygg bakrund sen så e allt klart, men detta får duga nu!
Men nu ska jag äta middag och sen dra på fotbolls träning hare bra pusspuss mikaela

Humör: Toppen bra!
Plus: G & fotbollen.
Minus: Pappa sitter nu och spelar as dålig musik!!
Kläder: Brunt linne och hottisar.
Frisyr: Knut på huvudet.
Låt: Ingen just nu.
Händelse: Träning ikväll.
Planer: Fotboll, duscha, paradise hotel.
Drog: Min gulliga dator.
Måste: Fixa mig snart.
Saknad: Johanna tyborn.
Önskan idag: Att det blir vart vadfan!

Måndag dagen lång

Hellu cutie, har presic duschat och ska snart fixa till mig med det menar jag att jag ska fläta håret så det blir snyggt imorrn. Men min dag? jo började med att vi hade klassråd utan lärare så det blev väl inte så mycket gjort mest snack om klassresa men det kmr väl sluta med att vi klommer till sågen haha!
sen så rullade lektionerna på som vanligt och inget roligt hände förutom dåra på gympan då vi åkte skridskor och vi körde kull och pang så åkte jag rätt in i charlie aww va kul det såg ut thihi men ont gjorde det buhu!
Efter plugg drog jag eric johanna och mötte madde sebban sofia och jennier snacka bara lite grann men sen drog jag och johanna hemmåt! Senare bara en halvtimme senare så drog  jag och mötte jenn&ella på bussen för en vacker sång lektion thihi vi äger på att sjunga ljust och starkt (ni).
Men nu måste jag äta för har lagat min egen woook grejs pusspuss mikaela


Det är förjävligt kallt ute, så nu får det ta och bli lite hotttt!

snabba ryck

Så nu har jag precis duschat så sjukt skönt! Helgen har vart helt underbar fredags va ju jag på party i stan och det va otroligt roligt och något jag gör om snart igen, sen i går lördag så sov jag hos bästavän vi kolla på en as läskig film jag höll på att dö  jag lovar thihi, och idag så va jag i stallet dock red jag inte för ymer va halt så det blev att fotta elin när hon red sin skan polle. Haha jag ska verkligen inte sattsa på att fotta nejenj mina kort blev fuckade! men jag hinner inte så mycket mera för ska fixa mej och mitt rumhare bra pusspuss mikaela


Slänger in en bild från fredags

Lördagsmys!

Hej gullisar! sitter nu hos bästavän och kollar på allt snyggt hon har shoppat idag grymt avundsjuk jag är så jävla vackra kläder haha jag svär!
Men vi ska åka nästa vecka på lördag till kista och då har jag fått min månadspeng så ska shoppa som en idiot då (Y)
men nu ska jag inte skriva mera för ska spendera kvällen med godis film och massa snack pusspuss mikaela




Sitter och lökar denna låt och självklart en snygg bild på
min bästavän tutte som kmr döda mej om hon ser denna bild !

Shoppning


Silvriga lack leggins från Deep 100kr

spets leggins från BIKBOK 99kr


Svart mini väska frän gina tricot 149kr

Vanliga ballerina skor från H&M 99kr

Jeans från JC 599kr

Lite smycken från ? kosta 67kr

Här är lite bilder från min och erics shoppning tur i torsdags, även va jag
iväg i dag med mamma och det blev lite då med!

Glider in mot stan snart!

Hellu folket!
Sitter nu framför datorn och har preis klätt på mig party kläderna jag köpte igår ur snygga.
Och det blev :


. Silvriga lack leggins
. Vitt baslinne
. Kvart tunika med paljetter
. Ur snygga lejopard ballerina skor

men förutom att fixa mej för kvällen så har jag även vart i skolan som va helt okej chill, började tio över åtta med läxläsning och sen SO som vi bara stökade runt eftersom vi inte hade någon lärare skönt skönt! sen vare lunsch och pannkakor stog på menyn något jag kanske inte gillar jätte mkt men det funka, sen vare svenska och jag fattade verkligen inget med det vi håller på med men OP ( lärare ) säger att det är bra för mej? huh typ värsta psyk barnet eller vadå? Sist vare MATTE och det är wtt av det roligaste ämnet i skolan så det va inga problem sen taggade jag hem och resten vet ni? thihi men nu ska jga snacka med eric och tixi och lollo sen hörs vi imorrn men många bilder i hope pusspuss mikaela



Lill lördag

Hellu, har presic sagt hejdå till Linus & Robin.
Vi gjorde inte så mycket kollade TV och snackade och lökade data thihi roligt liv vi hade right?
Men innan dom kom så har jag vart i skolan och jag var verkligen sjukt jävkla trött men klarade igenom dagen och i slutet av dagen i plugget så slog jag Carola Bianca Melike och Emma vad om en grej och det verkar som jag hade rätt om den saken så nu blir man rikare mohhhaha! kanske inte så snällt att slå vad om sina kompisar men vadfan? Nu blir ni säker nyfickna på vad det är men jag säger inget ännu men sanningen kommer fram snart.
Lite ledtråd det handlar om vad ska man säga " slampa" "player" haha nått i den stilen nog snackat om det men efter plugget så gick jag med melike för att hämta hennes kusin som aldrig hade vart i ösmo. Sen kom Linus & Robin fem miuter senare och mycket mera ha rinte hänt jo förutom att jag red oxå men det gör jag ju hela tiden ju tss. Men imorrn blire tjejgruppen igen och guud vad jag har saknat det och alla vänner och allt sen så ska jag träffa tugce igen i hope (?) så ska nog springa och ringa henne hare bra pusspuss mikaela


Bild från sommras så skönt med värme!

BRÅTTOM!

Hinenr inte skriva just nu för ska åka till pollen nu vi hörs ikväll puss


stop flirting with me, I think it means something,
stop look at me and smile for it may mean something to me,
I just look at your, I am hot all over and it's a wonderful feeling
and I think that feeling is called love..


everything is just we want it

usch vad jag hatar detta jag kommer skriva nu men jag får ta det med en nypa salt och bara chilla med livet, men efter månader av bråk och massa tjaft hit och dit så tror jag nog vi båda ville gå vidare med livet liksom börja om men vi vet ju båda hu det slutade eller hur? vi har blivit sams lite då och då men det betydde nog inte något för lika snabbt blir vi osams och allt börjar om på noll igen och det gillar jag inte.
Jag vill inte förlora dig vännen nej utan tvärt om kämpa för att få igång det vi hade förut glöden som jämt brann och stunderna jag gillar dom! inte bara gillar jag domså klart jag saknar dom oxå. thihi gångerna vi satt i fönstret och skrek på Hajat och han vände sej jämt om men såg ingen oj vad vi garva så vi dog. Eller när vi gör våra malija filmer och livet på en moped är nog aldra roligast för då både as garvar vi och gör allt på en gång liksom guud. Och hu ska jag klara detta nu det jag läste på din blogg om att du byter skola byter nnummer och kommer aldrig mera tbx hit det är svårt att acceptera för mig för du va min bästavän och detta börjar jag känna igen när jgag miste både mina två bästavänner Hanna&Frida för att dom flyttade och kolla nu vi har ingen kontakt alls och det är en idag svårt att acceptera och jag vill inte attd et ska upprepas igen för i slutendan kommer jag inte ha kvar nån? vadfan händer mej mikkis dåra jag kmer bryta ihop som jag redan gör nu för jag saknar dig johanna!
tårarna rinner längst kinden och jag känner mej som en liten barn rumpa men den är inget jag skämms över nejnej snarare tvärt om. Jag orkar inte utan dej, jag vet att vi är inte som förr mej asså vi båda har förendrats och för mig va det svårare att inse att du börja sminka dej som nauthz och allt thihi men du började typ unvika mej och lämna mig för robin och calle nått jag inte trodde du skulle göra men saknningen svider som alla säger.
Men jag vill att du ska veta vännen att hur mycket du en har sårat mej och svikit mig så är jag inte förbannad jag älskar dig för den du är för den som kämpar för skoladagarna ska ta slut jag vet att det är ett rent helvete för dig nu och visst jag känner inte hur du känner det men jag vet på ett ungefär.
Men johanna tyborn du är min bästavän och vet nog allt om mig så jag släpper inte dej för detta men jag hoppas att ni en dag kan göra allt som vi planerat du vet livet på en moped sum2010 och självklart Balen men våra ur snygga bal killar eller hur? för utan dig är jag inte hel, jag älskar dig johanna!




You were wonderful in every way



Hittade en bild från Duggins blogg från Desises grav.
Dom rosa ballongerna och jul blomman är från mig och Angelica..
Man kan inte tro att detta verkligen hänt? mista en vän, en vän som
är så underbar på alla sätt. Vila i frid min prinsessa.

Jag hatar blogg.se

Hej gullisar! sitter nu i min säng och lyssnar lite på musik visst har jag en kul lördag kväll? inte alls..
men är dock rätts så trött för vaknade tidigt av att min kusins tjej ringer och frågar om jag vet vart robin är man ba hallå vrf skulle jag? sen så vare bara sätta  på sej kläder och fixa till sej lite sen dorg jag och pappa till kungenskurva för att handla ridkläder och lite andra grejer som pappa skulle ha.
Men hittade typ inga snygga ridkläder så jag köpte mej bara en  ny reflex jacka med fleece inuti sjukt sköön och snygg haha.
Sen skjusa pappa hem mig så jag kunde byta om till riddkläderna sen sjkusa mej vidare till pollen. Efter att jag mockat och fixat maten så red jag i typ 40 minuter och han va så fin ( hästen Ymer ) och det gick skita bra till och med johanna Alfinas ägare sa att han va fin så ett plus för dagen dära.
Efter typ tre timmar kom pappa och hämtade mej i stallet sen så åkte vi till centrum för att handla medans så beställde jag tahi mat som smakade toppen som vanligt. Sen blev det bara att käka och hoppa in i duschen och nu sitter jag vid datorn och blogga, jag började med mitt inlägg typ tjugo över och kolla vad klockan är nu? liksom jag tror jag har fått skriva om 100 gånger pga att det inte sparas hatar blogg.se ibland.
Imorrn blire att ställa klockan på tio för ska till stallet och dära möta vickan och elin vi ska rida tsm som vi börjat gjort på söndagar och det är skita roligt, ska bara hitta en häst till vickan i det stallet så kan vi alla tre rida thihi.
men nu ska jag slänga in en grej jag aldrig gjort tror jag kolla detta pusspuss mikaela

Humör: Trött men annars toppen.
Plus: Självklart Isabell.
Minus: Kärleken.
Kläder: Södertälje tröja & shorts.
Frisyr: Utsläppt.
Låt: Milow- you dont know.
Händelse: Ingenting.
Planer: Blir nog bara kolla på film.
Drog: Musik & snygg gurra ha-ha.
Måste: Ta mej upp för att hämta ett glas vatten ^^.
Saknad: Tugce bästavän.
Önskan idag: Att nått kul händer?.

dessa rubriker..

hej folket! nu sitter jag frmför datorn och lyssnar på lite musik och kollar halft på tv oxå. Skla idag kort kort dag slutade redan typ kvart över ett dock så va jag och eric kvar i plugget för vi satt vid datorn och sen blev det att vi va med isabell och Emma det va faktist super roligt.
Efter en stund drog vi till isen och där hittade vi lite andra folk som vi snacka med.
och medans dom åkte griller så typ " soppade" jag och eric isen medans vi planerade värsta grejen vi skulle säga till tommy ( lärare ) haha asså typ för att försöka att få bättre betyg hahah vi är onda xD
Sen taggade jag och issa hem och nu sitter jag hära.
har faktist inget mera att skriva så ni får hare bra pussouss mikaela



haha snyggbild från när jag ramla x)


skolan nu

Tja snyggingar! sitter nu i skolan med Emma Eric och Isabell.
Slutade faktist för hmm länge sen men eftersom vi skulle sitta lite vid datorn så dröjde det kvar väldigt länge haha.
Men ska inte skriva så länge nu för ska nog vara med dom lite andra folk! så hare bra pusspuss mikaela



 Tog bara någon bild som jag hade på skol datorn puss


sova nuuuuuuuuu

Kommer inte skriva så mycket nu för ska hoppa i sängen och glo TV för måste ju upp tidigt för att komma till skolan i tid uschusch, men i morrn ska jag till tugce och jag har saknat henne så mycket men hare  bra pusspuss mikaela



Bild från vinterlovet " AMPEO platsen där vi spendera dagarna"


när jag tänker tillbaka..

Sitter här i min fotölj och lyssnar på musik och tänker på allt. Jag bara längtar tills tugce kommer hem jag har saknat henne så mycket och vill bara krama om henne och berätta så mycket, även så sitter jag och kollar igen lite bilder i mappen " jag älskart " och stannade på några bilder som ger mej starka minnen! jag kan fälla en tår på visa när jag tänker på hur mycket jag la ner. Om jag syftar på en person som jag verkligen "älskade" eller rätta sagt han förtrollade mina känslor så galen har jag aldrig vart i någon och gud..
Ni som kollat inlägg innan och hört runt på stan vet vem jag talar om och usch nu kommer det tårar blä för dem men asså åh jag saknar verkligen den kvällen den kvällen jag träffade honom första gången och tack vare tugce och jag e grymt glad över det. Asså om ni kunde känna det jag kände så skulle ni  bli grymt avundsjuka haha!
men nej nu vill jag inte prata om just det dära för det ger mej bara massa flashbaks och i vissa tillfällen gillar man inte det.
Men som sagt andra dagen i skolan och det va helt okej! började dagen med att A & D klassen kollade på film tsm " skruvaren som beckham " jag har sätt det tusen gånger så det va inget nytt! sen så vare SO och det sög  ju som vanligt hatar verkligen det ämnet! sen hade i gympa men eftersom jag my eric charlie och maxen är smarta så väntade vi lite gran så alla skridskor i våran storlek tog slut så vi slapp yees! så hålltimme blev det för oss. Sen slutade dagen runt två tiden och sen dess har det verkligne itne hänt nått roligt!
så om någon är social som vill komma ut så är jag hemma ! haha men nu ska jag blogga på den andra bloggen pusspuss mikaela






Hära får ni en bild från vinterlovet och lite musik, njut puss

snö snö och mera snö



Försvinn äckliga snö ge mej sommar nu!

Sjukt snygga & sjukt bäst




Händer idag?

Sitter nu hemma och har presic duschat verkligen skönt.
Har inga plander för dagen förutom kanske lite men vet inte hur det blir, va meningen att jag och brudarna skulle dra på bio men eftersom filmen som vi ville gå på inte gick så sket det sej och senare blire nog party party älskar det e ju fredag wohow! hah men det är ju bara ett kasnke för vi alla har brist på pengar och sprit buhu!
Går dagen va kulig va först med pappa och handlade och lämna in min kära dator jag kommer sakna den så myckeet sen åkte vi hem och jag gick till omar och vi va en stund sen skulle grabben till nynäs så träffade Elin Sandra Pilen vilka underbara tjejer så vi satt inne på ett ställe och fottade och eldade på en filt eller vad fan det var haha det va riktigt kul. Men det va allt jag kunde dela med mej just nu hörs senare pusss mikalea



HAHAHA hittade en skit snygg bild på mej och johannaR, gud va gammal!

gammal bild gammal vänskap.


Jag både saknar och älskar oss, för dom vi va en gång i tiden..


Jag vill ha sommar nu

Gud vad det är kallt! ligger nu i sängen med an varmchoklad och håller på att dö! det är typ 14 minus ute och det känns verkligen, idag har jag tillbringat dagen med elin i sork stallet och sen där vi har hästarna. Kom typ till sork ungefär vit tio tiden då det var tävling och maskerad hoppning för att vara exakt och det va super roligt grattis till alice och johanna som tog hem segern i maskeraden och till sara och elin som vann hoppningen.
Sen kom elins pappa och skjusa oss till nästa ställe eftersom dom skulle få lunch ungfär när vi kom så passade jag på att fylla på hinkarna och halma och allt så det gick super snabbt!
Efter en timme drog vi ut och hämtade hästarna sen fixade vi och red i ridhuset och gud va dom va pigga! men eftersom det är vi så gick allt skit bra sen! efter 40 min häll mina fötter på att dö så vi avslutade och jag fixade det  sista sen kom elins pappa och hämtade oss.
När jag väl kom hem vare liksom på dirren in i ducshen för höll på att dö sen åt jag middag blev nuddlar och ett glass vatten hah jag går på diet nej sskojja, juste pratade med min bästavän från turkieet i dag på MSN och den 16 kommer hon hem då jävlar ska jag krama henne saknar henne så mycket! haha trodde det inte skulle vara så svårt liksom en månad men det vare visst men nu ska jag kolla på film tror jag och dricka upp ha det bra pusspuss mikaela



Everything is not as expected



Jag har tänkt och tänk på hur mycket vi har bråkat nu under den senaste tiden, hur mycket vi har skrikit och kallat varandra dittan och dattan men till vilken pris? vi båda förlorade varandra vi förlorade en bästavän jag vet att jag inte vart helt vanlig och super gullig och snäll men inte du heller. Jag skyller verkligen inte på dig för jag vet att det är tack vare mej vi bråkar för att jag inte tyckte du skulle vara med nathalie edholm för du blev knäpp och skolkade mera och börja smnka dej som henne och det är verkligen inte bra! du lämnade mej och eric i ett andrahands val och vi börja störa oss på det och när jag väl sa det så blev det bara mera katastrof. Men sen gjorde jag mitt misstag och började bli vän med henne och du hade rätt att skälla på mej då men jag lyssnade inte på dej där gjorde jag felet och vi började glida från varandra helt och hållet men vi tog oss samman och blev vänner men inte som förr sen blev det fel igen nu känner jag att det inte blir som förr det kommer inte bli flera lekar i mitt fönster när vi skriker på hajat när vi as garvar åt ingenting när vi åkte moppe runt och runt över allt nej det är över nu visst blir vi sams så vet jag att det komemr bara bli ett hej i korridoren snea blickar och mer skit snack tro mej jag vet  så det här blir nog det sista jag säger till dej johaanna tyborn förlåt och glöm inte att jag älskar dig för den du är inte den du blir..

bestfriend i miss you!

godkväll cutie! har presic kollat på TV inget bra som vanligt! jag har upptäckt att jag inte har bloggat så mkt nu på sistone inte som jag gjorde förr nått som ni vill att jag ska ta upp mera? Vännskap, kärlek, intressen? vadsom helst så skriv gärna det. Idag har jag vart på en riktig shopping runda med min mamma & pappa riktigt roligt att få komma bort från ösmos vägar haha, blev tre nya spotisar till rummet och sen va vi på jysk och kolla lite eftersom jag fick i går en ny garderob riktig snygg ären stor med spegel och rubbet i love it!
och sen blev det massa små saker och hur mkt mat som helst haha sjukt många påsar jag lovar xD
men eftersom jag har godislöfte så blev det inge gosaker.
Sen eftre shoppingen kom filla över och fixa våra datorer eller rätta sagt pappas dator min dator blev bara mer CP haha knappar funkar inte eller nått fyfy philip! medans han fixat det så låg ja i sängen och glodde TV alltså inge roligt? Alex och erik ville inte komma ut så då får dom skylla sej själva!
Imorrn vet jag faktist inte vad som händer behöver i allafall sova ut inte för att jag gåt tupp så speciellt tidigt men pallar inte stressa  eller ngt, får väl se om alex fortfarande är sur på mej annars kan vi ju alla dra och basta haha? Juste nu är det bara några dagar kvar tills min bästavän kommer hem shit det känns som hon vart borta i evigheter?  eller hon har ju det men när hon kommer hem ska jag ta första bussen mot nynäshamn och sen ska jag springa på henne och kramma henne hårt som en nallebjörn! ni förstår inte hur mkt jag saknat den korkade tjejen fast jag älskar henne you are the best tugce tutte selcuk. Men nu ska jag skriva ppå hennes blogg och sen lägga mej i sängen ha det bra pusspuss mikaela



Bild från i sommars självklart hos bästavän!

Mikaela Ellinor Jennifer



haha jag hatar bilden men jag älskar er! gud vad jag saknar er