Duschen nu!


Kom nyss hem från hästen, han va galen och stog på bakbenen jag trodde jag skulle dö!
Men ska hoppa in i duschen, sköönt puss hej


Come back to me

Jag saknar dig röst,
jag saknar det du gav mig,
jag saknar att se dig,
jag saknar att tänka på dig,
jag saknar hela dig.

"Världens mest underbara människa"
& det är du fortfarande.
förlåt för det som hände..

 


crossen såld!

Såja, nu har jag kommit hem från sorunda där några skulle köpa crossen och det gjorde dom oxå skönt det, blev lite snopen först. För jag hade snakcat med filla och han fick det att låta som om det va en unge och pappa som skulle ha crossen så vi kommer och gissa vad? hah det står värsta ligan dära och alla känner jag typ lite pinsamt vare. Och gaash vilken snygg kille adde hade med sej! hah jag lovar han hette typ kribba och va brunett toppen hah. Men som sagt jimmy som skulle köpa den hade aldrig åkt förut så när han testa så sa alex gasa bara lite hah och pang så drog han på full och på bakhjulet på en gång HAHA jag dog av garv.
MEn han va bra för att aldrig åkt dock va han ju 19 och lång så han får väl hålla en extra koll på ballansen höh.
Innan sorunda va jag ju och solade så nu är jag ennu brunare en sist! Jag verkligen älskar edt dära solariumet för man blir brun snabb och det är inte så komenalt så alla ser så det är ett plus.
Drog sen till intersport där nattis praoa så hälsade på henne och då mötte jag även simon D.
Han skulle köpa fotbolls skor men han e stor fot så vetefan om han hittade ngt.
Sen tog jag bussen hem och mötte pappa sen drog vi till sorunda.
Men nu måste jag dra ohc byta om ska på träning skriver senare puss


Brun brun brun!

Nu ska jag bättra på brännan lite gran vi hörs snart!


Svårt att motstå ösmos flickor!


Värd mer en guld!


nu är jag helt galen i dig


Att det skulle vara sant va inget jag skulle kunna tro..


solade en halv timme, gillart

sådära nu är jag brun och snygg höh, sjukt skönt att sola. Va i nynäs efter plugget med Pillan och ERic så vi solade en stund och sen drog vi tillc entrum och shoppade lite gran och sånt.
Ska strax byta om och sen dra till carola tror jag, eller ska i allafall spela fotboll med  henne i kväll som varje fredag hah. Sen blire att dra och möta eric en sväng ska va på gården i kväll i think.
Men ner ha rjag inte att säga just nnu puss


precis så tycker jag om dig just nu!

blogg torka

Ligger nu på golvet men datorn framför mig och i samma  kläderna jag hörde hon säga det.
Nej usch jag får dåliga vibbar av det dära så mycket tårar har jag inte grått förr i think?
Men nej nu ska jag inte berätta om min piss innomhus träning.
Skolan i dag somv anligt inget hände, ska ha svenska prov imorrn helt oförberett så det kommer väl gå som vanligt IG. Jag är verkligen kass i skolan just nu betygen sjunker och jag lallar alldeles för mycket inte bra.
Men efter plugget trog jag hem med sebbe och gurra som sällskap.
Sen så packade jag mina tränings kläder och drog till hallen där det va kul ett tag men blev helt cp sen, tänker inte ta det just nu för nej ingen bra ide. Hade samtal sen med pappi och elena min lärare asså gick väl helt okej..
Sen vare träning blabla förlåt men har ingen stor lust allt att skriva vi hörs puss


I morrn blir håret kortare!

skjut mej i huvudet tack!

äckel cp hor fitt jävla skit på detta


grönt gräs, solbränna, sena sommar kvällar ♥


Skulle inte vara fel med sommar nu.


enda dagen jag inte spelar fotboll denna vecka är idag..

pffh nu har jag äntligen kommit hem från stallet som va helt okej, red ut en sväng inte alls långt för det blåste och ymer va lite små jobbig. När vi vi på väg hemmåt så släppte jag stigbygglarna för tänkte nu händer ju inget vi är så nära stallet men så pang så hoppar det fram två rådjur och ymer flyger åt sidan och jag i en vattenpöl haha fyfan va i mej!. Men hoppade upp igen med ett leende på läpparna och skritta hemmåt igen.
Sen kom pappsen och hämtade mig. Men innan stallet så vare ju plugg som va chill pill, pappa skjusade mej till plugget för han skulle joppa på hemma plan så jag kom till skolan kanske halv åtta och tänkte det gör ju inget nationella börjar ju i allafall hel men så fan heller vi börja halv nio? ingen viste typ om det så vi satt ett helt gäng dära så va ju inte ensam som tur va. När klockan va runt halv nio så gick jag och marren till hal 31 där vi skulle vara och gissa vem vi har? jo inga buhu! men hon hade ju ingen kontroll på lektionen vi sankacde och allt haha ingen kan ha oss och få oss tysta. Efter en timme kanske så gick jag och kände att det hade gått skita bra så nu äre bara hoppas dåra. Sen hade vi rast en halv timme så va på exit och spelade biljarn fan vaf jag äger * host *
sen så gick vi på svenska engelska jobbade kanske en två frågor fyfan vad jag inte är bra på att plugga.
Sen hade vi lunch och det va firre så åt inte det är förjävla äckligt så satt och kollade bär max åt sitt vegitarianska. Sen hade vi en jävla lång lunch rast så va ju på exit då med och spelade biljard och lyckas få ner åttan när jag e på millimetern att vinna! fan då höh.
Sen så drog vi på musik som sög häst kan inte berätta vad vi gjorde för det är till skolavslutningen men jag trir jag helt ärligt kommer gråta då för låten vi har är lite sorlig. thihi men a så har typ min da varit.
Men nu ska jag städa mitt rum för det ser FÖRJÄVLIGT ut! slänger in en veckans puss

Måndag: Plugg (matte prov), fotbolls träning.
Tisdag: plugg, semifinal DM fotboll, fotbolls träning.
Onsdag:plugg (nationella prov), Stallet.
Torsdag: Plugg(matte prov), fotboll med killarna, utvecklings samtal, fotbolls träning.
Fredag: plugg(svenska prov), Fotboll i hallen.
Lördag: Fotbolls match + glo på killarnas match.
Söndag: Fotbolls match, stallet.

Ser ni hur mycket fotboll jag tränar/spelar!?



engelska nationella



Nationella idag ogilla stort!


svenska/engelska i data salen.

HEY! sitter nu i data salen med Max My och Eric och kollar tryck till våra skol tröjor vi ska ha.
Vetefan om dom hittar nått, eller rätta sagt det är my som kollar och fixar och vi andra är inne på FB.
Har inte bloggat så mycket dom här senaste dagarna för har inte orkat och har haft fullt upp hela helgen!, Fredags va jag i nynäs hela kvällen på gården och spelade pingis no lifer. Och i lördags va jag i södertälje hela dagen grymt roligt hade jag i allafall och i söndags så red jag på morgonen med elin, det verkligen va pain!
För det har flyttat in duvor i ridhuset så ymer och nacta va galna och ymer bocka och ställde sej upp flera gånger och höll på att slänga av mig flera gånger sjuukt läskigt! Sen så gav jag upp för ville inte DÖ sp gick in och när vi skulle ut till hagen blir han rädd för ingenting och hoppar rätt upp i luften och landar på min fot och pang!
FYFAAN! så nu är min fot blå lila och svllen och jag har föjävla ont. Först trodde jag att den va bruten för jag kunde inte gå och helvete vetefan vad.
Men just nu så ser det hemskt ut och blire inte bättre ska vi till sjukan det gillar jag inte!
Senare på kvällen ( söndag ) hade vi macth och jag tänkte inte vara med först men tvinga mej till och det skulle jag inte gjort. Snö storm Bmlå fot Domare som sög kuk och en förlust sjukt surt!
Menmen man kan inte alltid vinna, men nu ska jag gåå på idrott puss


jag verkligen dööööör av garv !



Varför så galet snyggt? hah inte seriöst!


Hallen en fredags kväll

hejsan hoppas, sitter du piss som fan på denna fredag asså!
Va ju i hallen på kvällen som vanligt men det sög gris, ett tag vare as kul så jag höll på att skratta ihjäl mej sånt gillar jag men sen blev det as dålig stämning och en efter en så drog alla.
Så lunkade hem ensam i shorts kortärmat gympa skor och väskan på ryggen. Jag gick as segt tog kanske 20 minuter att dra hem och det är segt som fasiken. Men endå sköt för ville verkligen inte hem rätta sagt inte vara hemma en fredags kväll! Men så blev det ju inte, åh jag e galet sur på skiten.
Men innan hade jag ju skola där det va som vanligt hade Matte prov gick väl sådära hade ju inte pluggat ett skit så det gick väl som det gjorde pallar helt ärligt inte emd skol fan längre.
Efter plugget drog jag till södertälje och åh vad jag saknar marcus! En grabb jag träffade dära för länge sen i sydpoolen och sen dess har vi träffats och snackat mycket men sen så hände det lite grejer och det blev tyst mellan oss. Jag saknr i allafall han jätte mycket och det suger jue.
Va även på platsen där jag hängde hela sommaren när jag va i södetälje med honom och dom andra sakrt groft!
Men nu hinner jag inte skriva mera för ska duscha puss


Min & Nippans pojkvän!


jag får psykiska ryck på min dator

Gaash något är ju verkligen fel på min dator som jag haft mindre en två år?
Först av gudade jag den och nu fuckar den bara mer och mera?
Min webbkamera inställning har försvunnit så man kan bara andvända den när man camar dock så äre svart vitt inte okej, sen så får jag "SMS" till datorn att jag förbrukat hastigheten hela tiden.
ÅHH allt bara segar som fan musik går inte att spela upp utan att hacka sönder.
Men aja ska inte skriva mera om hur mycket jag hatar min dator just nu, Bloggade inte igår för jag orkade verkligen inte plus allt cpar ju hhöh. Men va en sväng ute med ymer, red på en liten grus väg och det va sjukt skönt ute och solen låg på oss hela vägen.
Efter så förljde jag med pappi till tord där jag fick träffa lilla freja sjuukt söt unge hon är!
Sen så drog jag hem och duschade och såna saker.
Idag så va jag i skolan gjorde omprov i NO och gick inte så bra det, sen efter plugget drog jag hem direkt sällskap fick jag oxå plus på det. När jag kom hem så städade jag mitt stökiga rum som aldrig tycks bli rent? fan stort rum är inte bra ibland. Sen så efter en timme drog jag till träningen med pöjkarna det va as kuligt dock inte seriöst nån stans så visa av killarna dampa ju sönder totalt hah.
Sen så gick jag hem fixade mej snabbt och sen drog till tjejgruppen där vi bakade vofflor? heter det så baka vofflor jaja skit samma jag dog i allafalle fter för va proppad av dom thihi.
Sen så fick jag hiowa och tutte hem vi körde en sjuk lek att hiowa sparkar på en stolpe sen springer vi HAHA moget  jag vet men sjukt ruligt. Men nu sittrer jag i allafall hära framför datorn och ska snart sätta på mej sov kläderna och smärja in mej med jordgubbe kräm luktar gott!
Bara en snabbis om imorrn, efter plugget drar jag till södertälje med en kompis och sen så ska vi kolla läget med gamla vänner och kolla moppe. Men hare bra godnatt puss


in real life


Såhära fördriver man en tråkig lektion, se och lär


mikaela sjölund som en liten flicka höh


Visst va jag en riktig tuffing som liten?


nationella prov i engelska ♣


Hade Engelska nationella idag och det gick super duper bra!
Eller jag tror det i allafall? fast gunnis va lite arg i början så hon tänkte slänga ut mej? haha elakt men jag fick ju vara kvar så det va ju bra, sen hade vi bara No och Matte kvar så det va chill pill.
Men ska strax städa mitt rum byta lakan och såna saker för det börjar bli tråkigt i mitt rum samma saker typ.
Senare blire fotbolls träning med snygg laget och ska bli roligt, juste ett plus min fot är inte lika svullen lägre sen jag fastna i söndags thihi vi hörs sen puss : )


youre out of my life


if only I could I would not say they enjoy the words to you.


muuuuusiik


Ny musik på älsklingen, gillart!


vilken söndag

Hej hopp sitter nu men life of ryan på min "lilla" tv medans jag lyssnar på eric saade.
waaa vad han e grym och snygg? vi va ju på övernattnings grej i går jag och brudarna och det va otroligt roligt och sen så satte vi oss framför tvn och kollade melodifestivalen och självklart hejjade jag på snygg eric, och jag va säker på att han skulle vinna men då vinner hon den andra Anna kanske det var? fyfan sverige bättre trodde jag men det kmr säkert gå åt helvete med denna låt!
Men om vi sanckar om kvällen så kom vi dit runt sju och jag och paow ska ju bli gryma köksmästare så vi började hacka salladen och sånt grymt bra, sen så stack visa och hyre film Bruno blev det, porrigt värre säger jag bara, vi kolla en skvätt på den sen bytte vi till Bröllopsfottografen den  va riktigt bra säger jag bara.
Sen så gick vi äldre tjejer in i vårt rum där vi sov.
Alltså Jag Paow Sandra Pilen Elin Freddis Hanna och sofia, vi körde sanning elr konska haha sjukt roligt vi hade det men vi fick lite skäll oxå för att viinte låg och sov runt tre thihi, jag tror jag sov allt som allt två timmar sjukt säger jag bara. För skulle upp idag klockan halv sju för jag skulle på fotbolls match så va döds trött.
Matchen tänker jag inte ens skriva om för den va helt vrikad och bara onödig som fasiken!
Men ska kolla klart på min snygga ryan på tv puss


Ni kan ju inte säga att han inte är snygg!

snabba puckar

Kmr bara bli några rader nu för ska alldeles strax dra på övernattning med brudarna, har vart i stan i dag med johanna och frida och fast det as bra. Förutom att våra bankomat kort fuckade som fasiken så det va ett minus för vi ksulle handla men det sket sej! men nu ska jag dra puss


vi firade 16års dagen jävligt bra!

Sådära nu är jag hemma från skolan känns sjukt bra för denna skol dag har vart jävligt jobbig!
Började dagen med Engelska omprov men gunvorg det gick super bra, sen så vare bara springa till nästa lektion (va sen) där jag hade SO omprov med jörgen och det gick super duper bra det oxå, och efter så hade vi lunch då gick vi omprovs barn till ica och köpte tårtor eftersom eric fyllde år så det passade perfekt.
Så vi köpte tårtorna gick till våran lärare Elena för vi ville ha sked och tallrik så vi fick det sen drog vi in i ett grupprum där vi svullade och sjöng för pojken! haha grymt bra vi är.
Sen vare bara släga in allt i skåpet eftersom vi inte han klart för då vare Svenska prov som stog på schemat haha denna dag består bara av prov eller vadå? Men svenska provet gick åt HELVETE! jag tkr jag va ducktig och skrev på allt förutom sista frågan men det räckte typ inte för fick IG på det provet? fan vad det suger.
Så jag my eric gick där ifrån skit sura för alla fått IG medans max fick G surt!
Sen hade vi matte enda lektionen utan prov skönt, men fick itne så mycket gjort som vanligt dåra.
Sen slutade vi och jag gick hem, fick sällskap med så plus på det.
Men nu är jag hemma och ska sancka med nippan och fixa lite saker puss


cup i spanien


Kom presic hem från fotbolls mötet där vi bestämde oss för att åka till spanien i en vecka och spela fotbolls cup ska bli så grymt skönt säger jag bara. Riktig snygging på bilden !


heting geting


Solen va ju framme lik så brillorna !


blåmärken gillar jag inte

Hejsan hoppsan lillebror!
Nu har jag precis kommit hem från träningen med grabbarna plus minna, sjukt rolig träning men mycket garv men även allvaret finns ju bland visa oxå.
Eftersom jag inte hade handskar långstrumpor eller benskydd så stog jag mest still i målet så onödiga mål släpptes in men care?
Så nu har jag blåmärken på smallbenen och värsta knölen haha! men får skylla mig själv.
Va ju hos min elaka tandläkare idag runt två tiden och det va inga problem med tänderna alltså inga hål juppi ahah men dock klaga hon jätte mycket på att jag hade hål i tungan? vad har det med saken lite små sur för hon har klagat förut och säger att jag måste ta ut den, pff det kan hon ju bara fet gllömma.
Men nu sitter jag hemma ensam och väntar på att pappi ska komma hem och fixa middag för ska sen på fotbolls möte men laget och päronen angående våran sommar resa som vi vill ha italien eller spanien blire hoppas verkligen på italien annars kmr jag dö för vill ej till spanien men dock bättre en inget.
Men ska dra nu skriver senare slänger in  en låt puss




tandläkaren kommer döda mig

Fick nyss ett sms från FTV där det va en påminelse om att jag har tandläkar tid imorrn klockan två.
Gud jag hade helt glömt bort och skulle gärna inte velat ha messet jag fick.
Jag är verkligen dö rädd för att vara hos tandläkaren, ja i allafall är jag rädd för min tandläkare hon är läskig och skrömmer livet ur mig inte bra säger jag bara! Men man måste ju som sagt gå dit och får väl vara glad att det är gratis tills jag fyller 18 som är om jätte länge.
Haha måste säga en rolig grej som hände på engelskan, som vanligt satt vi "gänget" vid ett bord alltså först Max Jag Mypan sen eric och så sanackade om att folk hade sugit av läararen för MVG och sånt så börja vi löjla oss och ba aa tänk om jag och my måste stanna kvar sen trycker maffe in oss i grupp rummet sen står alla kill lärnarna där inne ba gör jobbet sen får ni MVG haha gud va vi skrattade och blev självklart äcklade, sen kommer maffe till vårat bort till eric och sacnkar om nått så jag lägger mej i och frågar vad snackar ni om då?
maffe ba hah det är hemligt medans han sa så hade han en konstig min och eric gjorde "sug min kuk" grejen med sin mun så jag ba jaha okej, då frågar maffe mej om jag vill vara med? hahah då började jag  och max börja as garva för det lät ju nästan som det vi hade sanckat om då. Sen hör vi bara av en slump att maffe säge: Men eric jag vill du att du ska vara här med mej för att få MVG elr nått liknande HAHAHAHAHA gud vad vi dog av garv tror jag aldrig skrattat så mycket för det där va liksom droppen men maffe menade ju itne sug av mej liksom typ bara att eric ville ha MVG för att skriva ett blogg inlägg på Engelska men kul va det ahah.
Men nu ska jag städa mitt stökiga rum skriver sen puss


fotbollen tar livet av mig!

Gash kom nyss hem från fotbolls träningen som va lite små jobbig i början då vi sprang full fart, men som sagt det är ju jävligt bra oxå! Sen sista 45 minuterna körde vi lite två mål som vanligt i små lag det är rätts så roligt men idag vare segt som fan och nej vetefan vad. Efter träningen fick vi red apå att vi kommer ha match varje söndag sju gånger typ eller nått och redan nu på onsdag så har vi match samling KVART I SJU!!
det är ju helt sjukt och jag som ska sova över med några brudar. Vetefan hur det blir nu men jag är säker på att jag ska sova i allafall fär det är nått som inte händer ofta och vi har planerat detta länge nu så en fotbolls match som inte ens är serie match ska inte få sabba detta? jag sa även till min tränare att jag inte kunde vet ni vad hans svar va då? men då har vi inget lag? men gud jag måste väl få min fritid jag oxå, plus jag har en häst att ta han om men aja får väl se hur länge detta varar innan jag får ryck på riktigt.
Ja som sagt i helgen blire ju sova över med ett gäng sköna brudar och fyfan vad skojj vi ska ha, mycket skratt mycke bilder ska tas och fram för allt kill sanack haha det gillar vi!
hah men nu ska jag försöka laga middag jag vet att klockan är halv tio men som sagt mycket plugg och fotboll och allt så puss

memories are forgotten at licensing or What?

För kanske ett halv år sen så träffade jag en människa som va unik på alla möjliga sätt, jag kännde inte personen men min bästavän gjorde det och jag föll som en fjäder för dig och du måste förtrollat mig eller vad jag ska säga. Så då va vi där på dansgolvet på partajet och jag vet inte vad som hände med mig men du fick mej så lätt och kvällen va helt klart våran. Jag saknar varenda sekund då jag kände dig närhet och allt va perfect, gash inte många som vet vad som hände och inte heller vem personen är men ni som vet vet hur jag va på den "tiden" då detta hände thaha. Och även tänker jag på den kvällen en idag men man måste glöma eller hur? det varade kanske i en månad och sen så sabbade jag till det riktigt ordentligt men misstag tillhör livet eller hur? surt men sanning! en bild säger mer en tusen ord eller vadfan det heter, tog bort personens aniskte annars blir det bara knas.

Ge mig lite sol och värme nu


Gud allt jag ber är om lite sommar nu!


hjärta på dig.


Jag älskar dig gullet!


vi är förjävla bra brudar

Just precis! vi spelade våran första ute match på fotbollen i dag mot järla flickor 18 och vi va taggade som fasiken, men endå jävligt nervösa för dom va så pass äldre en oss och det va ju vår första macth.
Men det skulle inte få rubba oss vi gör en del schyssta skott på mål som är på milimetern på att gå in i målet men drar utanför.. Men även snygga skott/mål. Så matchen slutade 5-0 till oss och wohow är vi ösmo bäst eller vadå thih. Även höll jag på att förfrysssssa! så jag va tvungen att dra på mej en tjock tröja över match tröjan, inte för att man får det men jag va nära döden jag lovar hah. Men nu ska jag hoppa in i duschen puss på er.


a monent like this

snabbt inlägg nu, ska alldeles strax dra på bio och det ska bli roligt för det va ett tag sen jag och vännerna va ute på bio tillsammans. Om jag sa va ärlig vet jag inte vad vi ska se ?
haha smart jag vet men tar det som finns det blir bäst. Går kvällen va toppen bra bra folk och även bra ragg! hahah nej men zeynep och hennes kompis höll på att jag skulle dansa med nån martin och ville att jag skulle göra massa saker haha men det blev lite gran men som sagt hur ofta är det after ski ? nej typ aldrig ås vadfan hah men men. Dock så sög musiken! så det va ju ett minus men fanns ju nån bra låt så då fick man ta chansen att dansa loss. Hah ruggigt roligt vare när jag va hemma hos tutte först och lärde hennes syrra en dans som min ära klass kompis dennis brukar göra och sen så skulle vi göra det på dans golvet och då va vi runt fem stycken och när vi alla gjorde tsm och samtidigt såg det rätt fräänt ut thihih.
men nej nu måste jag fixa til mej lite och sen dra skriver senare puss.
ps Adde är grym på att dansa så kom igen nu brudar !


After ski på gång !

Wohow snart blire dax att byta om fixa sej och sen dra till nynäs gården och ha partaaj!
Ska bli riktigt roligt och hoppas på en överaskad kväll men mycket skojj, hah och nej inte som förra gången den va gårdsfest ni som såg och har hört vet vad jag talar om så tar det inte här på bloggen thihi.
Juste ser ni att jag har ny blogg design? visst är den schysst, bara headern som är lite CP men asså det får duga så läge liksom höhö. och det är johanan tyborn som gjort den
http://johlindholm.blogg.se där har ni hennes blogg hon är grym på design.
MEn nu ska jag kolla efter tugce hon är liksom borta så ska leta efter henne nu pussss på er!

Ny duschad!

Sådära nu är jag färdig duschad fräsh och allt det gillar vi.
En så länge har jag inte gjort så mycket packat ner sakerna jag ska ha på mig i kväll, blir vita speets leggins, ljusblått linne och nån snygg vit tröja som min kära bästavän ska shoppa åt mej i dag i stan.
Sen ska jag ha sko snören lindade på handleden, temat är ju vitt så självklart vita skosnören höhö.
Jo juste jag va ju och shoppade igår, fick hem mej en hel del och snygga med! jag skriver en lista sen vad jag köpte. Gud vad jag älskar MTV! dom spelar super bra låtar som just nu tex.
Sen äre ju super bra för jag har ju värsta bästa bra ljudet på min TV så ett plus på det!
hahah juste eric zetterman skcikade nyss en bild på msn som jag doog åt!
det va en grej som hände i skolan det va såhära att det va små barn från tallbacka i vår skola för det va nått fel så jag sticker in huvudet och säger " men tja där är ju du minns du mig?" och han nickar på huvudet och då sticker eric in huvudet och säger " heej" till en kille och då säger han framför honom "heej" eric ba men nej inte du han bakom dig hahahah jag dog när jag hörde det och nu så hittade han en bild där det stog exakt samma sak haha och igår skickade han en låt till mig som gick "how far can you go" asså hur lånt kan du gå och det roliga är i skolan så brukar vi göra en CP dans och säga så och då dör vi av garv för vi gör liksom till rösten haha ni måste tycka vi är dumma i huvudet men man måste ju leva livet right? thihi
men nej nu ska jag börja sminka mej smått puss påer.
Listan kmr nedanför!



Ljusblått linne från Gina tricot.
Blommiga enkla skor från H&M.
Ögonfrans böjare från H&M.
Örhängen från Ginatricot.
Piercingar från punktshop.
"Hångla" tuggummin från konstigt ställe.
Sko snören från punktshop.


Godmorgon !

Uppe med tuppen eller vad säger man?
Nej men vaknade runt kvart över åtta av att jag råka sätta på TV:n och hörde väl bra musik?
hah men som sagt bra att vara uppe i tid. Ska alldeles strax gå och duscha och packa och fixa för kvällen thihi ska ju till gåren där det är partaj * tummen upp *
Men dock hittar jag inte min tröja som jag ska ha! jag hade den senast i badrummet på tvättmaskinen och nu är den helt veck? jag har tamefan letat överallt och får damp! menmen får väl hitta nått annat buhu.
Men ska hoppa in i duschen nu hare bra puss

god natt


Orka inte skriva ikväll för är fruktansvärt trött på puss påer!


Minnen som aldrig försvinner?

Nu sitter jag och pluggar engelska eller rätta sagt jag gav nyss upp, jag har insätt att engelska är skit svårt för min del och med världens sämsta lärare går det inte bättre ska jag säga er.
Men som sagt det är ju sportlov så nu ska jag inte hänga läpp, jag får väl göra det jag och felicia ville göra? ta över alla skolor och ha lärarna på kvä framför oss och jag och fillan är klädda i superman dräckter thihi funkar bra för mig. Men aja nog om skolan jag sitter även och lyssnar på bästa Håkan Hellström som jag avgudar och kolla rpå masa bilder som jag tog från playahead albumen jag hade, gud bilder jag bara vill skratta åt bilder jag vill glöma även bilder jag saknar! minnen jag hade med folk som bara flyttat försvunnit tappat kontakten jag vet itne vad ska slänga upp en bild på mej johanna frida, det va vi brudar som höll ihop men inte hela vägen alla åkte åt olika håll men ni två ska ha tur för nu går ni i samma klass och jag önskar det bästa och hoppas ni hittar tbx..
nej usch nu kmr jag börja böla känns det som så avslutar nu pusss


Onsdag


Du får mig knä svag varför?


du kan få mig så lätt.

Godmorgon folket! klockan är nu tio över nio och jag är hur jävla trött som helst men pappa väckte men tjugo i nio för att hans kompis Lasse va på tv och skrapade triss grej och vann 100000 kronor så grattis grattis mannen!
Men det va ju över på tre minuter så skulle gärna ha sovit den tiden, men bättre att jag går upp tidigt och inte sover bort hela dagen som igår. Idag har jag inga stora planer direkt skulle vart med Erik och Alex men vetefan vi skulle med Alex och pimpla på muskan haha men vet inte om det blir något längre.
Sen ska jag väl fortsätta med pluggandet, jag ska fatta nått i slutet av dagen för annars blire problem för mig!
Även ska jag till väggarö en snabbis och kolla & fixa allt till hästen, han har ju fortfarande ingen sko så blir ingen rindning buhu! Men nej nu slänger jag upp en låt och bild sen hörs vi senare puss påer


Låten och bilden ger mig flashbaks på sommaren 09 som va sjukt underbar!


det handlar om att bjuda på sig själv


hah ja vad säger man snygg elr snygg?


jag hittade en skiva full med old bilder

Gick till kyrkan ( glömt gympa kläder )


Den tiden jag kallade dej pojkvän


På väg till södertälje för att träffa grabbarna


 Jag dansar alltid nykter



Tiderna man hängde på playahead


Haha konversation med alex&påven


Sommarlovet jag va med elin jämt



plugga hela dagen !

Godmorgon vaknade runt halv ett i dag och det behövde jag verkligen, gårdagen va sjukt rolig och åker gärna skidor så snart som möjligt eller vad det heter. Bussen gick kvart i sju så den gick rätts så sent skillnad mot förragången då den gick klockan sex. Men jag gick upp kvart i sex och va pigg som fasiken så packade det sista och gjorde mej i ordning. Väckte pappsen för ville vekligen inte gå ute med allt den tiden.
Sen skjusa han ner mej till centrum där eric och mypis stog.
När bussen kom så vare itne som förra gången vi "stora" fick sitta längst bak och det va inte alls kul, hade helre velat sitta fram med dom jag åkte med förra gången för det va sjukt roligt.
Men det va ju inte tråkigt att sitta bak nej för vi skrattade sjöng tog bilder och hade det super skojj.
 Skidbacken? jo det va hemskt roligt hahaha jag ska ladda upp en video sen på mej och zeynep när vi åker i skogen ojoj vad vi ramla och skämmde ut oss för våra matsals ragg.
Det va så att det satt några snygg killa framför oss så jag skulle leka snäll och hälsade på den ena fast han  va ful men då pecka han finger så jag ställde mej upp och gick efter alla börja as garva och sen så sanckade vi lite asså allt va ju bara på skojj, sen så åkte vi med dom och oj massa saker thihi.
Men nej jag kan inte skriva mera om gårdagen inte just nu för jag måste plugga på ENG & SO
blev ett konstigt inlägg menmen skriver senare pusss


Från igår: jag och bästa zeynep


jag lovar denna dag kan inte bli bättre