sjukhuset nästa rå.

Mitt knä är en plåga just nu, det gör förjävla ont på sidan och har ingenaning om vad det kan vara! Men får väl reda på vad saken är i morrn för ska nämligen till sjukan då och hoppas det är ett vettigt svar!
Men denna dag har vart chill som fasiken, började att vi hade slut prov i matte i två timmar som känndes rätt bra förutom att hjärnan stog helt stilla eftersom helgen vart i full fart, men efter så hade vi fetaste håltimmen så drog hem till daneil och kollade film och sånt. Sen drog vi till skolan och hade engelska i kanske 20 minuter eftersom hag och fyra till typ har en speciall lärare så fick vi gå på en gång höh sen hade vi barta bild kvar kanske i en kvart för hon gick bara igenom betygen och  jag fick bara G ?! arg som faaan säger jag bara jag har kämpat som en jävla idiot för inget..
Efte plugget drog jag hem till danne och lämnade av honom sen så drog jag till stallet och fixade lite till ymer pymer gick väl sådära han vågar ju typ inte gå ute i skogen eller så.
Men nu är jag hemma och ska strax gör nått åt mitt rum? mamma har ju mublerat om allt medans jag va i växsjö något som kanske inte blev en tio poängaer. Men nu ska jag dra puss puss mikaela

rik för stunden

Äntligen har jag fått min månads peng! 1000 spänn rikare och det känns jävligt bra fan.
Men kommer nog bränna allt lika snabbt hah eftersom jag ska till haninge i morrn och shoppa lite gran, eller ja jag ska i allafall köpa en klänning och ett par skor och kanske hittar nått annat fint. Men måste spara pengar till att köpa lös hår till balen och öven lite andra saker.
Skolan idag började fan inte alls bra, stressa som satan för att komma i tid i morse men när jag och eric kommer och ska in på slöjden då hade i tyligen ingen lärare! så började net förns tio? gud lite arg jag blev asså.
Men gick in på Svenskkan där A-klassen satt och mobba sönder mej haha bara på skämt men det handlade om att jag frågade krusse om jag fick låna en grej och jag viste inte vad det hette direkt men haha hur mycket  ja en skriver om det komemr ni inte fatta höh.
Sen gick det bra hela dagen sjöng även på skol låten och det gick super!
Efter skolan så gick jag och daniel till mopparna och gav oss hem! trodde jag skulle dö när danne körde mej skit läskigt men överlever ju så det är bra! men nu ska jag äta min kycklingsallad puss puss / mikaela


Bild från grillningen: Salam & jag


vi hörs i morgon då

Nu ska jag städa rummet & sen glo Tv tills jag sussar kudde!
puss och godnatt då.


serietabellen


Rätt dålig bild men man ser ju i allafall hur det går för lilla ösmo! bra där

benseni sevjorum!


livet är en fest

Ska strax klä på mig mjukisar och sen ska pappa hämta mej och sen dra till nynäshamn med pappa för att gå på möte om livet är en fest.
Jag är jätte spänd och många funderingar om hur livet är en fest kommer vara i år.
alla sa attd et va skit nice förra året och nu ska jag få se höh.
åker ju redan på fredag och då missar jag ju en skol dag så synd haha, och kommer hem på söndag då missar jag ju min match o helgen men hoppas och håller tummarna för att laget vinner annars äre bad, eftersom motståndet ligger längst ner typ så skulle va lite pinsamt om vi förlorar då.
Men skol dagen, va på teater i dag i gröndalskolan som va bra jag skratta piss mycket så det va ju tummen upp.
Efter hade vi NO&MATTE lektion med lärarkandidaten jack som är hur skön som helst. satt tå bara och inte gjorde nått kanske inte lika bra men skoltrött som fasiken asså.
Sen efter skolan gick jag hem med daniel, men nu måste jag fixa mig hörs sen!

Malin och Jag förra sommaren, snygg miiiin jag gör jag vet. :)


bra på fotboll?


god natt


detta kanske ni inte visste ?

* Jag har provspelat för ett annat fotbolls lag & vart nära på att byta.
* Jag älskar verkligen banan.
* Jag kan inte vara i en källare ensam, piss rädd.
* Jag har snart ridit i åtta år.
* Jag har vart riktigt kär en gång.
* Jag har trillat med moppe allvarligt.


hemma idag


Sitter nu framför datorn men en förkylning som nog aldrig släpper? usch fy och blä säger jag bara.
fasten jag är sjuk så har jag helgen full bokad för roliga saker som jag tänker göra fast jag är sjuk.
slänger in en vecko planering. puss

Måndag: Skola, aik-åtvidaberg match med paulina.
Tisdag: Skola, tränade fk96 , sen egen träning.
Onsdag: Hemma är sjuk.
Torsdag: Skolan tror jag, dra till nynäs med eric, träna fk96, egen träning.
Fredag: Skolan, stan?, tjejkväll hos Nilsson.
Lördag: Match på viksängen, på kvällen ska jag **** hemlis.
Söndag: Stallet med elin.


trött och sliten

HEY! nu blire inte alls mycket skrivande men somsagt så har jag tränat med fk96 och spm vanligt äre alltis lika roligt, men i denna värme vare lite jobbigt att hålla humöret uppe.
Efter var det dax för min egen träning och där tror jag att jag dog!
Roggan " tränaren " dödade mej nästan, jag fick köra massa jobbiga övningar ligga på mage och resa sej upp och slänga sen på en gång åhh jobbigt jobbigt. När vi körde två mål mot damerna gav jag helt enkelt upp pallade fan inte med, trätt som satan och ont så jag tror jag dör. Har jätte ont i höften efter alla gånger jag slängt mej.
Skulle igentligen städa rummet men eftersom jag inte orkar blire väl imorrn efter jag ridit på kära ymer pymer.
pusshej

bild från förra aik matchen !


grillning på g


Ha en nice kväll, det ska jag ha i allafall!


Försöker bara tänka på att allting löser sig

Över min döda kropp jag skjuter när jag söker hopp
men ser dig varje gång när jag sluter mina ögonlock
sanningen är den att jag saknar dig idag även
fast vi har bestämt att inte prata på ett tag
försöker bara tänka på att allting löser sig
men gråter då och då när det känns som att jag behöver dig..

dom bästa & värsta tiderna var när jag hade dig
kunde kalla dig för min. vet inte om jag saknar eller
hatar dig, det skiftar från dag till dag. Får väl hoppas på
det bästa, att jag får se ditt gamla riktiga jag .. <3


tryggheten från gamla dagar.


godnatt + musik!








sova hela dagen- tummenupp

HEY! kom nyss hem från fotbolls träning med flickor 96.
Vaknade kvart i ett idag, sjukt skönt säger jag bara! behövde nog det eftersom först sprang vi skol joggen på dagen och efter drog jag till stallet och sen hem och duscha och prylar. Senare på kvällen drog vi ett gäng ner till nynäshamn rätta sagt ringvägen och grillade och chillade. Galet härligt säger jag bara.
Skulle inte suttit fel med dricka men eftersom vi körde moppe så sprack det genast.
Men hade det roligt i allafall, när jag kom hem somna jag nästan på dirren eller nej snackade lite gran med ilja och sen somna jag. Typ mer har itne hänt haha, eller jag kollade även på herrlags match med Adde min granne & erik & alex riktigt jämt med korp laget va lite bättre en ösmo om jag måste vara ärlig.
Men nu ska jag städa rummet ser helvete ut!

haha jag älskar detta


skolan snart


Försov mig i morse så hann inte med klasssrådet och sen vare bara svenska engelska kvar men john sa att jag inte behövde komma så börjar inte förens kvart över elva sjukt skönt. Har bad sen ska bli rätt kul har inte plaskat i vattnet på länge! hah
men jag är itne så bra på livräddning som vi ska göra så. Men nu ska ja packa klart mina badkläder och sen h'mta pengar eftersom skol tröjorna ska betalas idag!


söööööndag

Helgen asså tummen upp! Spelade ju match i lördags mot nynähamn. Fasten det spö regnade och inte solen sken nån stans vann vi med 6-0 wieee!
Kändes riktigt härligt, men även  fick vi i laget skämas riktigt mycket. Ena våran spelare börjar tjaffsa om ingenting och det smällde till slut, jessika som spelar i nynäs gjorde det som alla nog hade gjort klappat till ***** för att få henne att ge sej och det va väl okej eftersom den andra oxå höll på. Inte fint spelat av ösmo spelaren kan jag säga och nog tala för dom flesta i laget. Det är itne första gången detta händer och nu börjar jag få nog av skiten! Tillochmed vår tränare Rogen sa att om detta upprepas äre hejdå för henne och det måste få henne att inse att fotboll är inte slag och sånt. Men efter matchen drog jag hem och duschade och sedan packade mina fotbolls saker för skulle till IP och vara med flickor 96. tränade deras målvakt och va det va super duper roligt. När vi skulle gå och lägga oss eller närmare kvälls tid så vare som bäst. Så fprt jag kolalde på robis dog jag av skratt! han dansade som en groda och sjöng som en get och hade musiksmak som vetefan vad!
HAHA oj fiknns mycket men kan inte beskriva med ord. Fan va kul.
Imorse vaknade jag kvart i åtta av att robins cp telefon ringde eller larm fyfan DÖÖÖ!
men va tvungen att gå upp då och käka frulle och sen ut och träna. Det va jätte roligt.
Efter träningen ville robin prata med mig och gissa vad han ville? han frågade mig om jag ville hjälpa till och träna tjejorna ?!?! wooow jag tackade ja på en gång, detta gillar jag. Sen efter taggade jag hem och bytte om och sen hämtade elin mig vi drog till stallet och red. Det gick as bra förutom dåra att hästarna inte ville gå över vägen men sen gick det bra. Men andra ord en bra helg.
Imorrn blire skola och vi ska bada OGILLa stort för håret kommer bli helt cp och sminket hahha gudarsh.
Men dagen är itne slut ennu så får väl se vad denna kväll leder mej hha men nu ska jag dra pusseN


taggad för match

Godmorgon. Vaknade klockan nio av att klockan plingade. rätt skönt att vakna en lagon tid på en lördag, har precis käkat frulle som min pappa gjorde mumms. ska strax byta om och sen möta erik och alex för att sen kolla på fotboll med dom, ska bli grymt roligt. Sen har ju jag match efter då får dom hejja på mej höhö.
Gudash jag jag skit mycket att göra just nu så har igentligen itne tid för att blogga jag måste ju packa mina saker för ikväll. känns rätt knäppt att jag ska umgås med fk96 laget  ikväll men jag gillar dom allihoppa så det är ju inga problem plus dom har ju en riktig hottie till fotbolls tränare HAHA. Men nu måste jag fixa till mig, slänger in en nytaget bild haha pusseN

you make me feel



the tingling in my stomach and I get weak at the knees by just looking at you.


Fotboll hela lördag

HEY! har inte bloggat på ett tag nu men det får ni stå ut med.
Har vart rätt fullt upp med plugg inför nationella prov och klass träjor osv men nu finner jag mig tid att skriva.
Vad sägs om min nya design? jag gillar den som satan! det är felicia en brud i VH som fixat min och johannas bloggar sjukt bra blev det. Idag va det en lektion för min del efter som jag försov mej i morse och missade elevensval så det blev bara SO lektion. Efter så drog niorna på musikal i nynäshmans kulturhus där även jag skulle vart med och kanske ångrar lite i efterhand att jag inte va med menmen. Efter drog jag paow eric och marren till al porto tror jag det heter och där sitter ilja och tolga? haha för ni som hänger med i mitt liv måste fatta hur riktigt pinsamt det va men eftersom jag snackar emd ilja så vare inga problem.
haha och så smarta jag skullee sniffa peppar och efter en stund så nös jag som en jävla elefant hahahah pinsamt!
Sen drog vi med bussen mot ösmo men jag åkte till frängen för att möta pappa och sen hämta min älskade data!
så nu är min baby hemma höhö.
Imorrn ska jag på fotboll hela dagen wiie. Först halv tolv ska jag möta erik och alex för att kolla på p95/04s fotbolls match och sen ska jag själv spela fotbolls match på viksängen och sen ska jag till f96 och träna dom och sen sova över höhö! gulligt värre eller vadå!
men nu ska jag se på anna anka ahahhah pusseN


hemma kväll


Sitter nu framför Wallander och käkar natur godis!


rofa


nu drar jag och fixar tryck till våra skol tröjor pusseN


DERBY OCH AIK KMR VINNA!


GNAGET KOMMER KROSSA IMORRN!