nyår snart

Nu är det snuskigt nära nyårsafton och jag längtar som bara den inget kommer bli bättre en vännerna drickan och självklart smällarna haha. Men min söndag har inte vart så speciell som typ till halv elva tiden och segade hela mogronen, sen runt halv ett tiden drog jag på fotbolls träning och gaaash vad varmt det är i hallen? vi tränade från ett till tre och jag trodde aldrig tiden skulle ta slut men det va faktist jätte roligt!
Efter träningen snackade vi lite gran om cupen som vi ska spela på tisdag wohow bara elit lag och jag e taggad till hundra! efter det så fick jag skjus hem av tess och sen jag bara duschade och chillade hela dagen sjukt skönt att bara få vila ut. Senare på eftermiddan kommer omar och vi drar ut med philip och drar till alex som kommer ut med erik vi hade faktist jätte roligt och tror inte jag har skrattat så mkt som jag gjorde denna kväll.
haha nån brud i ett fönster börja dampa och alex och dom börja snacka om att philip letade efter hundmat och massa skit haha gud asså. Sen gick erik hem och philip med så jag och alex gick med omar hem och när det va klart gick alex med mej hem grymt snällt! Sen snackade vi lite gran och sen gick han hem och nu sitter jag framför datorn thihih. imorrn blire att mina päron jobbar så omar philip och alex kommer hem till mej och vi ska röka pipa ska bli kuligt! haha men vet ju inte vilken tid dom kommer tänk om jag sover? ahaha synd
men nej nu ska jag kollar på TV och göra mej ordning för sängen pusspuss mikaela


god natt




Har inte bloggat på ett tag nu men känner att det inte är lika roligt längre..
men ska nog fixa till det, ska höra med mickan om hon kan fixa ny header och lite små pyssel :)
just nu sitter jag i min fotölj och lyssnar på mina nya ipod nano  I love it !
men ska snart hoppa i säng ska bara blogga på bästaväns blogg eftersom selda aldrig gör det?
aja ha det bra pusspuss mikaela

komhem komhem komhem



SAKNAR DEJ GROFT MYCKET SYSTER!


Imorrn får jag knulla lagligt!

Godkväll snyggingar! har duschat och gjort mej klar in för kvällen och mår toppen vrf vet jag inte?
haha jo kan det vara för jag fyller femton om nån timme? haha nej men min dag har vart underbar vaknade framåt halv elva av att pappa kommer hem från jobbet och väker mej usch vrf när jag soc så skönt? Jag gick upp gjorde frulle det blev ett gals jordgubbs fil mums sen bombar jag rampe för jag vill gö ngt men den sega saken vaknar inte förns vid tolv så fick vänta jääättte länge! men sen knallade jag över till henne vi gjorde inte så mkt kollade på TV och sanackade om vad vi hade gjort på lovet inte för att det har gått så många dagar men mkt har jag funnit med! sen satte jag mej vi datorn och kollade på grymt gamla bilder på mej johanna och tyborn usch vad jag sakar det.. vi va trion som ingen kunde besegra verkligen ingen men den tiden är över johanna har scouterna jag fotbollen&hästen och tyborn ja du har dina nya vänner. det kanske va bra att gå vidare inte vet jag men nej nu ska jag inte hänga läpp över det men nu ska jag runda av och börja skriva på nästa blogg tuttes asså här är länk om ni vill kolla 
http://ssoth.blogg.se/
men ska dra nu pusspuss nej vänta glöm inte gratta mej finns på 0760683988 pusspuss mikaela






Vi som hade planerat hur vi skulle fira min femton årsdag, vi som hade planerat hur vi skulle göra på vinterlovet och åh vad jag ville detta! jag tänkte äntligen hade jag fått tbx den bruden jag lärde känna för kanske tretton år sen den bruden som jag alltid dansa med och lekte med barbie thihi rätt så gulligt inte sant? åren gick och aldrig har jag älskat min bästavän som jag gjorde med dej, du lyssnade du fanns du gjorde nått som ingen annan gjorde du va liksom alltid med i bilden och det gillar vi. visst vi bråkade lite då och då men fan inte stort och vilka bråjkar inte? om inte så är man inte normal haha. Men kolla nu vi bråkar som aldrig förr vi skriker åt varandra snackar massa skit om varandra till andra som sprider vidare och nu snackar vi inte ett dugg om det inte handlar om bråk, visst jag glömmer inte bara bort detta hur ku skrev ett SMS att all vänskap va slut och hur du lämna mej för din " bitch beejb " eller vad ni kallar varandra jag förlåter dej inte så lätt men jag vill va sams kuna hälsa i korridorerna få ett leende på läpparna som förr. lixom förr när vi bråka kunde jag sitta på en bänk i skolan och du gick förbi och vi log och du sprang imot mej och kramade mej och vi blev ETT igen som inget hänt? jag vet att mina vänner inte gillar att jag e vän och kommer till baka med dej och jag tror det samma om dina men jag vet att mina inte vill se mej ledsen så som ger med sej. men det blir nog en födelsedag utan dej iallafall som det ser ut nu men kasnske va det bra att vi gick vidare glöma varandra nya vänner ine vet jag den frågan kan bara du svar på .. eller hur Johanna tyborn..




livet på en moped det gillade vi

Mickis 2 LÖÖÖÖVE Mikkis 1

Sådär sötnos, nu är din blogg fixad =) Passar på att skriva - Grattis i förskott mikkis 1!
Pusspårej!
/mickis pickis

så jävla kallt

mår mycket mycket bättre nu behövde en nypa luft. Men sen sist jag skrev har jag vart ute med isabell simon alex och erik faktist riktigt kul förutom dåra att det verkligen va svin kallt. hah jag såg ut som en riktig rudålf ( stavning ) haha.
Men sen blev det aldeles för kallt så jag och issa gick hemmåt och inge mera har typ hänt. Jo jag kollade runt lite gran på facebook och wow jag kolla på min gamla dagmammas FC och såg en bild på ena hennes son Dogge oc wowowowo han i bar överkropp är inget man vill missa haha låter kanske lite fel men gryt snygg grabben är!
hah jo och sen kollade jag på johanna tyborns blogg som vanligt och jo vill bara säga till henne om du vill ngt kom öga mot öga för du är så kaxig och leker massa på datan och sms men i skolan gåru i korridorerna som du va luft haha! jag vill inte ha ngt med dig att göra nu på vinterlovet men efter sen i skolan vill jag att du ska va lika rak och säga att folk köper fejk kläder och sånt när du själv inte har råd med nått asså blirså grymt trött och vad fan spelar det för roll om E köper en jacka från nån provat person på tradera min jacka e från ett företag på tradera lite andra saker men nästan det samma så vi tar allt efter jul johanna för nu är jag förbanad på dig !
men nu vill jag inte skriva om nån som har två besökare på sin blogg.
Nu ska jag nog ringa robin och fråga vad fan jag ska köpa i julklapp till mamma haha dålig på såna saker .*)haha fin gubbe. Men nej nu ska jag blogga lite gran på bästaväns blogg eftersom hon är i turkiet pusspuss mikaela




haha inte seriös bild men jag saknar dig tugce!

huvudverk det gillar vi inte

åhh mitt huvud asså har så jävla ont i huvudet och det är inte första gånger heller, haha jag har många gånger tänkt om ngt kanske är fel i mitt huvud eftersom jag får lätt ont i huvudet hmm..
Men nu är det första måndagen på lovet och ligger fortfarande i sängen fast klockanär runt två tiden inte bra med dock är det jäävligt skönt! Kommer nog inte göra så mkt i dag kanske senare ringa bellsan vetefan?
Mamma är och handlar julklappar och pappa jobbar så det e knäppt tyst här hemma hör bara klick ljuden från tanjenterna hah. Men nu ska jag lägga mej och kolla på film för huvudet kommer sprängas snarre pusspuss mikaela



Bild från sommaren usch vad jag saknar

boring

Ta fram mobilen och gå in på kontakter och svara.

- Har du pussat nummer 2 ?
Adde jönsson- hah nej
- Vad har du för relation med nummer 20 ?
Cornelia- bara vänner
- När ska du träffa nummer  24 ?
Denise sörman- nästa fotbolls träning
- Är nummer 18 söt ?
Christian- han är väl okej?
- Vad var ditt första intryck av nummer 13 ?
Carolina- typ snäll ^^
- Gillar du nummer 14 ?
Cattie- känner henne knappt?
- Har du träffat nummer 3 den senaste månaden ?
Ahmed- ja
- När ska du träffa nummer 25 nästa gång ?
Dennis asplund- ingenaning
- Är du nära vän med nummer 23 ?
Daneila- hoppas på det :)
Har du gått på bio med nummer 4 ?
Alaa lindköpning- nej!
- Skulle du kunna gå ut med nummer 35 ?
Eric L- haha vrf inte
- Vad pratar du och nummer 5 oftast om ?
Alex ryss- vi är inte vänner längre..
- Skulle du kunna ge nummer 9 en kram ?
Annika ripke- yes
- Vad har du och nummer 29 för relation ?
Eklund- only vänner
- Vad skulle du vilja göra med nummer 26 ?
Didrik asplund- bio time!
- Vad är det bästa med nummer 37?
Fatima- hon är sjukt underbar

party time!



tonight will be a good night!

dricka är kul

Hej sötnosar! nu ska jag sriva lite om mina dagar som gått. Gårdagen va så jävla bäst va på party med tjejgänget och drack som en galen jude haha jag och elin låg ute i snön och jag trodde jag skulle däcka redan då haha men vi vinglade oss hemmt åt pilen där vi körde ett kort spel med drickorna. haha men kort fattat slutade det med att jag däckade på hennes toalett HAHA pinsamt men sniskigt kuligt hade jag i allaffall, vaknade i morse med paow hur nära mej som helst thihi och med sandra och elin som låter hur högt som helst inge ovanligt! sen så gick vi upp och käkade frulle gott att få mat i magen eftersom jag hade spytt upp altt blää! sen så drog paow & sandra så låg i sängen med pilen och elin och snackade om elins liv och hon hade typ 10000 kusiner och haha skojj det va sen så taggade jag hemmåt och det snurrade i hela jävla huvudet men gick hem i snö vädret och duscha sen så låg jag i sängen ett långt tag rätt skönt faktist. Sen tillbriga jag dagen  i sorunda med pappa för vi skulle skotta snä för att komma fram för att byta bil och länna moppen. haha och eftersom farmor är i tyskland så har hennes granne lnad nyckeln in i huset för deras kök eller rätta sagt dom renoverar om s det går inte att göra ngt så dom låna köket hos farmor. Och dom har en son son hetera roban och brukar vara med edvard som dom två är kanot lärare och jag och tugce brukade vara där och då brukade inte robban hälsa på mej och haha pappa sanckade med honom i dag och pappa ba du brukar väl hänga på kanot grejen och vrf hälsar du inte på mikkis för haha hann va ju itne sur elr ngt och allt va helt pajjas det va faktist  riktigt kuligt och hahah och inte bara det?
han hade en as snygg kompis med sej som hahah, :) haha med robban är jätte snäll och så. thihi men efter det så drog vi och handlade lite gran i nynäs och sen kom vi hem och käkade och det vanliga inge mera har hänt? thihi en lung fredag kan man säga :) , men nu ska jag gå till vardagsrummetoch kolla vad min familj gör pusspuss mikaela 
 
PS: jag saknar min bästavän tugce!





Bild från sommaren med bästa tugce!

big love!



Snygg bild på mej och elli från julton!

Hinner inte skriva mera för dagen ska duscha och krypa ner under täcket och kolla på film hare mys pusspuss mikaela


jag och elli är galet kär i eddie & erik haha!



OMG OMG jag döör! Eddie på trummor och Erik på gitarr.
haha julton har vart den bästa konserten på länge och i allafall när
dessa två snyggingar va med haha driver inte jag lovar ;)

Jag är bra på städa (?)

hej cutie! nu har jag precis städat rummet och det behövdes verkligen, va chill dag i plugget slutade typ runt tolv tror jag men vi hade snöbolls krig eftertåt haha och fyfan va snöig jag blev jag måste vart sämst på den leken men mulade trotsallt några stycken hehe. Det är verkligen as roligt med snö förutom då ra att man blir snuskigt blöt men det får man ta och tåla. Juste bara en jävla vecka kvar sen blir jag femton längat så haha d får jag äntligen ka moppe lagligt medans dom andraövningskör inför bil HAHAH stakars mej! men nej jag överlever i think ^^ men jag måste börja fixa till mej nu ska på julton i kväll igen och snyggingen e ju där hahah! galet bra han är på gitarr ni ska höra ;) men lägegr upp bilder på mitt rum nu dock lite dålig skärpa för tagen med mobilen pusspuss mikaela


FÖRE




EFTER





Julton snart

hej cutie, ska snart dra till bussen för att ska till nynäshamn för har spelning. så lägger bara upp en bild på hur jag gör mej i ordning heh pusspuss mikaela





haha snygging.

Duschen strax!

Nu blire lite bloggande innan jag hoppar in i duschen, min dag har vart kall och snöig buhu! va på stadsvandring i stocholm med alla nior  och det va faktist kuligt men dock va det alldeles för kallt. Jag hade suttit typ i en halv timme för att fixa håret hemma platta och sen voffla och på dirren så låg det och va helt hejkomochhjälpmej.
Men sak samma efter stadsvandrigen åkte jag med eric till ösmo och väntade på hans buss och jag drog hemmot. Sen så vare bara byta skor och strumpor för tt sedan ta nästa buss till nynäs för att möta Elli och Jenn. Eftersom det va genrep inför julton som är tisdag onsdag så va alla där och WOW haha det va en kille som spela el gitarr och skojja inte o att han krossa sände roch va grymt cute haha! jag och jenn gjorde massa olika miner åt varadra för att hon bara as garva när jag kolla på honom haha. Men nej nu blire runda av för ska duscha pusspuss mikalea

Stockholm Stocholm















Här är lite bilder från dagen puss


Dagens outfit.



Tröja: Gina tricot
Linne: Vero moda
Jeans tights: H&M
Strumop: H&M

Se på mitt liv i bilder.



























1: JohannaT Frida och jag under läsveckan i åttan.
2: Då jag hade super snyggt och långt hår.
3: Dagarna jag spendera med monia molin.
4: Dagen efter valborg i nynäshamn.
5: Monia och jag hitta två stenar som bildade ett hjärta och vi sa att vi skulle hålla föralltid.
6: På Monias 14 års dag.
7: Sista dagen i danmark 09 men dom sötaste.
8: Den dagen jag va liten och tävlade för första gången på ny ponny.
9: Den dagen jag aldrig glömer och vill uppleva igen med den förra "trion"
10: Jag och monia gör vetefan vad.
11: Ute ritten men yasse.
12: Dagen då robbin och kompani gick på bio.
13: En varm sommar dag och vi satt inne och fottade.

fredags mys hos mamma!

hej cutie! hade NO prov i går som kanske inte gick så jätte bra :/ men hoppas iallafall på ett G. MAn fick ha anteckningar men eftersom jag missat mkt och sånt så hade jag inte och fick då låna jennyfers men det gick verkligen inte tyda vad som stog och va väldigt besviken för jag kunde gjort så mkt bättre menmen. På kvällen vare avsluting men tjejgruppen och buuuhu vad jag kmr sakna den där gruppen för den va bäst! igår så öppnade alla sej och hade det döö fräänt tsm love it!. Idag vare dax igen för prov fast då vare SO och det gick galant as enkelt vare och hoppas på ett bra betyg! Jag vet att det bara blir ett G i slutbetyg inget jag kan förstå men aja han gör som han vill.. Efter plugget så stack jag hem och somna på soffan ingeet som va braq flr skulle hem till sanna klockan kvart över två så dom fick komma och hämta mej haha. Sen åkte vi till läna för att inventera med snygg laget, gick skita snabbt faktist och kul vare thihihi. Sen när jag kom hem rev jag hela mitt rum och menar det! garderoben gick sönder glas tappat över hela golvet och uschusch. Haha asså ja skulle mublera om det va drf. Och nu blire hoppa i duschen och fixa mej för kvällen och bara mys med min coola mamma :)
Men nu fre räcka hare bra och heja på calle i IDOL haha pusspuss mikaela



bilden e fuckad men kolla långa håret missmiss :(


snart blir jag femton !

hej lovers! dålig uppdaterning jag vet men eftersom datan dampar så har jag inte ork att fixa men nu skiter jag i datan gör på i allafall. Inte hänt så mkt förutom att i går på träningen höll jag helt ärligt på att dö! vi körde inte så mkt fys men för mej va det jobbigt och smärtsamt, hade målvakts träning och jag skulle slänga mej innomhus på golvet i kortärmat och mina armar och knän höll på att döö! jag är så jävla öm och har glidmärken på armbågarna ajajaj.. Men vadfan för att bli bäst måste man ju fan träna hårt inte sant? Men juste vi hade ju serverning i lördags med laget och gissa galet kul det var? ahah men i allfall det e ju pengarna vi ville ha och gissa hur mkt vi samlade i hop efter allt avdrag från spriten och shit? haha jo 10500:- inte dåligt laget! och eftersom blommförsäljningen är avklarad nu blev det ytligare 10000:- rätt in i lagkassan och på fredag blire inventera i läna och då blire typ 5000:- så vi är på god väg vi vill ju till ITALIEN haha jo några av oss i allafall! Inte mkt mera som har hänt förutom att jag red ju som vanligt i dag och min häst va galen och vägra gå in i ridhustet så trodde jag skulle få flipp men till slut gav jag upp och gick till volten gaaaalet kallt fan! men aja vad ska man göra? Som ni ser på min rubrik så fyller lilla jag 15 om 21 dagar och det menas med att det e julafton om hmm 22 dagarn haha. Jag önskar mej faktist typ bara pengar inte så mkt mera för har ju precis fått en canada goose och säger bara tacktack pappa älskar dig! Imorrn blire NO prov uschusch har inte pluggat så mkt så känenr stor press på att klara detta nu fan! men nu ska jag ringa tugce för det va länge sen jag pratade med henne och sen sätta mej vid TV:n så hare bra pusspuss mikaela