ooups lååååh!

fick ett liet mms av mikkis igår kväll!

så vad tror ni?
real or fake? ;)

Eric här ;)

hejhej
har inte kunnat skrivit för att jag har varit i sorunda och sov där två dagar i rad, och nu har jag massor av myggbett!
jag har inte hört något av mikaela förutom när dom precis åkte.
vi pratade lite i telefon då, och vi pratade mest för att säga hejdå och lite sånt.
och att hon skulle höra av sig om hur det går där nere.
så det får bli mer uppdateringar sen ;)

från spexet

spanien här komemr vi!


Bara en timme & trettio minuter kvar sen blire 38 timmar på buss mot varma spanien! Rätt sjukt att det redan är dax minns de som om det va i går vi satt i danmark och planerade nästa sommar resa och sen i vintras gav vi nästan upp för ingen pallade sälja skit grejor men nu är vi hära och vi ska ta spanien med storm. Laget från landet ska visa att vi kan spela fotboll inte bara mjölka kossor thihi. Så det här blir mitt sista inlägg för veckan och sen blire upp till eric hur ofta han orkar skriva på min blogg men puss på er.


blir mitt sista inlägg nu

Nu är det bara en dag kvar sen åker jag till spanien med det snygga fotbolls laget ska li extremt roligt!
Medans jag e borta blire min kompis eric zetterman som håller igång bloggen.
så hare bra i sverige puss puss mikaela

party


Så jävla härligt, tack för en underbar kväll/natt.


mohahah


Nu går jag och möter min underbara vän tugce och sen blire gå till lokalen och kolla läget sen blire bara att tagga för kvällen !


fan va härligt tugce

min lilla turk ringde nyss och sa att allt är fixat för imorrn, jo vi har fixat lokal som vi hade tänk att ha ett jädrana party haha nej men det låter härligt. Har inte skrivit riktigt ordentligt på flera dagar men har inte orkat eller itne haft så mycket att skriva om men nu har jag en hel del, va men melike i går och vi hade det bäst går inte att beskriva vad fan vi igentligen höll på med tummen upp på dig bruden. Sen slagga jag även dära och hon skulle ju på sommar skola i dag så fäljde med så det blev av att ställa klock fan på sex fyfan säger jag bara! men jag ångrar itne en endaste sekund att jag följde med för det va förjävla roligt! skrattade som satan hela tiden och sankca mycket med sara så vi är inte alls arga längre så det är ju härligt det!. Men dock så tabbade jag mej rejält haha jag skulle hoppa från ett bort till ett annat och kom på sidan och poff så trilla jag så nu är hela smallbenet blått och svullet och gör ont buhu.. men heter man mikaela sjölund så är livet så hhöhö. Men nu är jag hemma och ska strax byta om för att träna 96 brudarna toppen tjejer asså. Men ska ringa turken en gång först puss


så jäävla hotttt!


prom pic

 
Pilar sandra mikaela


ta mig dit igen, bara en gång till..


möte 2


tja snygg bild eller hur. va på möte för några timmar sen om spanien snacka igen och vi kom fram till typ ignenting förutom eller vi fick veta att vi åker den 26 klockan 01:30 och är framme den 27 klockan 14:30 fyfan säger jag bara så länge i en och samma buss kmr typ dö. Va inte med på min träning heller eftersom mitt knä gör skit ont så kollade bara emd elin men det såg endå inge roligt ut så vi drog. Nu är jag hemma och skulle vart ute med johanna igentligen men det sket sej. u får det fan va nog pusssss!


tack kevin för överaskningen!

HEY! Hel galen dag/kväll blev det igår, va med johanna på dagen och vi gjorde som alltid åkte på moppen ett varv i nynäs och käkade mjurre glarre muuumms! Sen mötte vi på rampe och hennes nya skejt team haha jag dör lär dej att åka först innan man börjar leka att man kan allt. Sen så drog vi till ösmo och hängde med anton och satt vid bergan och fottade min blivande man höhö.
Sen drog och och johanna till hästen som nu mera står på sommar bete och tjockar sej kommer bli jäkligt domt i sommar utan stallet menmen..
Sen så blev det att lunka hemmåt och fixa lite för johanna ssov över. Sen drog vi ner till viksängen och kollade på när A-laget hade träning även adde tränade med dom för han är så jävla bra! :)
Men kom challe och kevin och snackade lite gran kommer sakna dom som fasiken eftersom nu slutar vi och hela skiten.. Men sen så drog vi hem. Senare på kvällen va vi med alex och erik och snackade lite gran och sånt haha roliga pojkar! Sen sp ringer kevin mig och säger att han har en överaskning till mig jag tänker öh vadfan kan det vara? så skulle möta honom vid kiosken men då vare ett helt gäng dära så jag och johannasprang och gömde oss haha och sen såg vi challe och kevin och jag ropar vart är min pressent? han ba hära och gissa vad? haha jo då har dom tagit med tolga aww va söt kevin är! haha
sen så snackar vi alla ett tag och sånt rätt mysigt faktist sen hände massa saker som är onödigt att skriva om men det va min kväll. hah ni som hänger med vet ju att jag gillade tolga som en jävla vetefan vad så det va rätt gulligt av kevin! men nu måste jag gå puss


Skolavslutningen, Våran klass som sjunger sin avslutnings låt..


riktigt fint gjort Erik andersson!


Satt och kollade på  mypan's  blogg och såg att hennes kompis i skåne som jag träffat en helg hade gjort en låt till sin döda vän victor och fyfan va den va underbar så lägger upp klippen så ni oxå får njuta!



jag saknar det redan


Sommarlovet har börjat och jag känner att jag redan ssaknar min klass, den bästa nian av alla och det va D-klassen. Skämtade skrattade grät allt gjorde man med den klassen och fyfan känns det bara som just nu. Men som tur va så fick man en hel del bilder och ses i kväll så har ju fortfarande min chans att säga hejdå till dom jag verkligen kommer sakna.. men nu ska jag vänta på bussen och sen ska jag kolla på johannas avslutning med en hel del människor ska bli roligt! puss på er


prom night


Sådära nu blogagr jag igen han inte i går för vi hade bal och det va super!
Lägger in fler bilder sen när alla e uppe men här har ni en på mig och semma ♥


skriver av mig.

Ett liv på snart 16 år, det livet tillhör mig. Jag växte upp i underbar ösmo, var en skitunge som liten,käkade godis fast man inte fick, kaxade och va grymt elak och  jag vet inte vad. Men även jag växte upp. Hade underbara vänner, som jag älskade av hela mitt hjärta. Men dom flesta har jag glidit ifrån, men kommer aldrig glömma alla minnen. , bodde hos en familj med tre barn som genast blev som mina bröder det va som bäst, men sen kom förändringen, min mamma och pappa skiljde sig, mamma flyttade och bråkade jämt med pappa. Mådde skit och skrek, men sen när jag var i min ensamhet kom tårarna. Sen så flyttade jag bort från den andra familjen jag älskade som mest nu va jag helt ensam inga grabbar som jämt skyddade mig från allt, Men sen hände nått poff sare bara, mamma&pappa flyttade ihop igen, sen börja jag sexan och det va sista året men klassen sen blev det skolbyte, det va nog det året som förendrade allt, träffade en tjej som hette Hanna och vi blev genast tajta som fasiken och allt va bra, sen kom dagen så det va skolavslutning och jag ville verkligen inte gå från skolan sen har aldrig kännt den känslan vrf skulle jag byta skola för liksom? Sen så va sommarlov och jag hade det som allra bäst, grillade fiskade tältade allt man liksom kan göra på en sommar. Sen va det dax för ny skola va ganska nervös kan man ju lungt säga men allt gick bra. Började sköta skolan och va inte alls som förr sluta bråka och va liksom schysst. Men så en dag ringer det på min telefon mittinatten men jag va förjävla trött och bara svsrar vad vill du jag loveer och klick. Sen på morgonen ringer jag upp nummret och frågar vem och vad den ville? och det va hanna som ringt från hennes mammas telefon. Dom hade blivit totaal misshandlade av hannas lådsaspappa och som ringde mej flr att hon behövde hjälp pch jag bara klickade.. Efter den dagen har jag aldrig mer sätt hanna igen, hon flyttade långt bort och fixade hemlig identidet och hela alltet, då började det ju om igen jag grät och grät vrf vrf just du?  efter några månader träffade jag en tjej som är min nuvarande bästavän tugce det klickade på en gång as bra. Men efteratt jag strulat till det med hanna började jag missköta skolan bråkade mycket med hon jag bråkade med på den andra skolan och det blev massa snacka i skolan och hem ringningar allt. MEn nu går jag i nionde klass och lallar totalt men ska försöka på nytt igen på gymnasiet.

knät tar livet av mig

Godmorgon nu blire bara ett kort inlägg för ska till sjukhuset igen för knät gör så himmla ont nu.
Dom kom ju fram till att det va en muskel inflamation i sidan av knät så fick lite saker jag skulle smeta på för att lindra smärtan litegran men efer passet med sigges sambo i fredags så gör det förjävla ont!
Så nu får jag se vad som säger igen..
efter ska jag köpa det sista till balen smycken smink osv.. Och även ska jag ta mej en tur till brandbergen för att sola en 30 minutare tror jag att det kommer bli ( vill ju bli brun tills imorrn  )
pusspuss

pappa


Sitter framför tv:n men datan i knät och lyssnar på oh susie och snackar med silver. Jag kan verkligen inte sova och klockan är halv tolv. Inte för att jag ska upp tidigt imorrn men i allafall, försöker även få tag i min pappa som är i stora vika och gör nått skit. Snackade med nippan för en stund oxå och hon va inte så speciellt happy.. och det kan jag fatta hon hade fått reda på ett och annat.. nej nu ska jag ringa pappa igen puss


spanien

bara tjugo dagar kvar sen så åker vi till spanien. Förjävla härligt en hel vecka utomlands med underbara laget härligt häligt! Men va nere på viksängen idag för det va fotbollen dag och skulle stå i cafeterian första passet och det va bara långtråkigt! eftersom det va tidigt så ville ingen ha ngt typ. Sen så gick vi runt och kollade lite vad som fanns men va väl inge speciells roligt. Sen kollade jag och tess på när hennes små bröder hade match mot nynäshamn och dom vann grattis pöjkar! Sen så skulle tess dra till robin så drog med pillan och elin i cafeterian men pillan bara käkade hela tiden hah. Sen så stog jag i cafeterian med hannas mamma för att 96 brudarna hade match som kanske inte gick så jädra bra kan man säga en förlust på 0-6, men i allafall har det vart as kul på viksängen. Men nu ska jag försöka få tag i sandra puss puss


GN

Fotbollensdag i morrn på viksängen, jag är tesso&natto har första jobb tiden så ska upp tidigt så godnatt!

Helt jävla underbar

Känns som hela världen står upp och ner just nu, va ju på livet är en fest med några ungdommar från nynäshamns kommun och som ni alla vet ju att jag står  nära min klass kompis my. Och hon hade träffat några killar förra året som även va på festen nu och ena killen hette victor och han va en hel skön kille som jag skrattade åt hela tiden helt rätt kille fö my. Dom umgicks mycket och såg ut som ett riktigt sött par trotts att dom va vänner plus lite till. Det va ju i söndags då vi åkte där ifrån jag såg honom sist, sen i onsdags skriver my till mej att victor har dött? jag trodde det va ett sjukt dåligt skämt men sen när jag läste på nätet och på hans facebook så såg jag att hon talade sanning helt sjukt. Sen på torsdagen såg jag till att my inte skulle m dåligt men på svenskan bröt hon ihop helt så jag sprang ut med henne och jag lover jag fick rysningar i hela kroppen!
har aldrig sätt min lilla my så ledsen och jag förstår henne, så dom höll på att snacka och han älskade henne och hon honom det är så jävla oretvisst! Han hann inte ens gå ur nian han som skulle träffa my och allt fyfan.
Jag skriver detta för jag vet hur det känns att förlora en vän, plus att jag älskar
mypan som kompis helt underbar tjej. Det är ungefär det som hänt just nu. Och jag har ju träffat victor över helgen och han är toppen så vist får man tårar i ögonen och ryser när man hör detta och det gör nog du och läser oxå..



veckans fix och trix

Måndag: Skolan, Rida ymer.
Tisdag: Skolan, fotbolls träning.
Onsdag: Skolan, Rida ymer Arlanda.
Torsdag: Skolan, Fotbolls match.
Fredag: Skola, LEDIG?
Lördag: Handla med pappa, Rida ymer.
Söndag: Fotbollens dag hela jävla dagen!
 

snart snart snart

Snart glider vi helt olika håll, känns ganska skumt liksom vi har ju igentligen bara hållt i hop i tre år men känns som en evighet tillsammans. Vi har delat både bra och dåliga minnen men alltid så går man från skolan med ett stort jävla leende på läpparna. Men så här tyckte jag oxå när jag skulle byta skola första gången då hade jag ju gått med samma klass i sju år sen detta är skilnad vi är större nu och allt gud jag bara ryser av känsla. Men det är en vecka kvar så ska inte hänga läpp!
Idag i skolan så hände väl inget speciellt vi sjäng och fixade klart våran klass låt som låter toppen bra, ja eller den är bra i allafall. Efterskolan så skjusade eric hem mig eftersom moppen knappt hade bensin. Sen satte jag mej framför TV:n för att kolla på ett program jag jämt kollar på sen drog jag till stallet för att rida och det va bajs vart ute så både jag och ymer blev rejält svettiga blä. Men nu ska jag städa för rummet ser hemskt ut puss puss mikaela.

livet är en fest


Bättre en bäst