vem är du nu

du grabben? vad fan har hänt med dig? jag minns att du va en i mängden på msn och vi börja sancka och du ville träffas, och gud vilken underbar kille du va. Verkligen ur snäll och vi började träffas mera och mera och det sa klick mellan oss. Vi hade ngt på gång men slutade när du började hålla på med min bästavän? men glömmde dej och du blev tsm med min bästavän, va hon bättre en mig? det va i den stunden då jag misste både bästavän och kille. Vi snackade inte på länge och du började intressera min andra vän. Vi började först driva med dig och skcika massa bilder på henne och du började kanske oxå gilla henne? Vi alla träffades och det sa tydligen klicka mellan er två oxå men det gick lite snätt, du hade ju tjej och jag tyckte allt va s otroligt fittigt mot min fd bv. Så jag taggade hem och för andra gången miste jag vän och "vän". Men även där tog det slut. Efter några månader så snacka alla igen ja i allfall min vän och jag. Vi började vara och åh då viste jag att du itne va som alla andra du va speciell.., men så kom dagen! vi börja bråka och se nu hur det blev. Vadfan hller du på med? snor andras saker och skrattar åt att du skriver jagälskardig jagälskardig hela tiden? så nu ber vi dej jag och johanna sluta nu och bli den du va när du va dig själv.

-

Jag blev lycklig när jag gick förbi dig idag,
 Synd att vi inte hälsa. jag mådde dåligt.
allt kom upp. allt som har hänt mellan oss på senaste ..
Hoppas du hittar nån bättre. men du vet vad jag tycker om dig.

bilden från mitt sommarlov -09














1: Bio med cattie & tugce
2: Bästa veckorna med chricke & lillen mm
3: Mitt moppe åkande med polarna
4: Räk dax med cattie & tugce
5: Bruna jag i bulgarien
6: En vecka i jönköpnig

tårta mums

chacha, min dag i dag har vart helt okej kul , va i nynäshamn efter skolan för att hitta prao med johanna *2
eller rätta sagt jag har ju redan hittat på pissahouse wie.
Dom gick runt lite gran och till sista blev det kläd ettan eller vet inte vad det heter just nu men det butiken super kuligt för dem. Till skillnad frn min och erics prao så är dett svalt och skönt i deras lokal och i vran kommer jag kan gå runt i shorts och grejer det är verkligen varmt varmt! I nynäs så träffade jag även några kompisar som jag hälsade på och grejer bland annat tugces lover Daniel ;)
träffade även ilja eller ja gick förbi han och jag tror inte han riktigt han  kände igen mig först men när jag gick förbi han bah: jahapp?
jag ba öh vad vill du liksom hah eller asså ja orkar helt ärligt inte med honom mera men mina känslor vill inte lika dant jobbigt värre! Men vi va ju på väg mot gröndal för att typ sancka med robin och blev väldigt många mnga hinder! han bråkar ju med tyborn och massa saker, men han va piss dryg och typ sur så det blev inte mkt av det så vi gick ner mot stan. Och vem hittar vi dära? thihi jo pööönt! vi snacka typ lite gran om allt och han väntade typ på överman men han kom inte :s ?
hah stakars lilla pönt. Sen så va han tvungen att åka med bussen och då messar överman mig och säger att han e hemma hos robin i nynäs? och sen säger pönt att han ser dom vid ica? Då blev jag piss sur för robin1 va inte hemma medans robin2 säger att dom e hemma och pönt att dom e vid ica`?
åhh skit på dem, när vi kom hem till ösmo så drog alla hem till var oen och sen till mej och senare ner till ica.
Eftersom pappa fyller år i dag så ville jag göra en tårta så vi köpte massa saker och gissa om tårtan blev stor? typ 2999 lager med grädde och massa klad mumms XD hah sen drog johannorna och jag börja tjafsa med pappa nu vägrar han typ betala en liten bit av min turkiet resa? jag blev piss off och är fortfarande as förbannad! så han kan käka sin tårta själv ^^ men nu ska jag käka middag för tänker inte äta bajs tårtan puss puss mikaela

låt aldrig tyborn köra moppe !

chacha har precis duschat nu rätts så skönt faktist! Skolan va väl helt okej slutade runt 11 tiden wiie bara för schemana hade krokat elr vad fan vete jag . Efter skolan blev det att vänta på johanna som slutade senare en mig, sen drog vi ner till nynäshamn för att möta rinne. Eftersom dom inte hade slutat en så kollade vi på deras gympa en stund FUCK vad det sög jag lovar. Så vi gick upp till eller åkte upp till gröndal för att möta robin och pönt sjukt kul att träffa dom va typ en evighet sen! vi snckade lite inte s mkt faktist sen kom några stycken som vi hälsade på hah tex ilja x).
Sen när vi skulle dra oss ner igen så ville johanna köra och jag tänkte "ja visst vrf inte ?" haha och jag lovar vi höll på att DÖ! HAHA hon kan inte köra så ni som har moppe låna aldrig ut. hon körde nästan  på en bil och massa grejer :O
Sen kom rinne och vi drog hemmåt till ösmo, körde runt lite grann men sen skulle rinne hem och kolla ngt så vi vänta utanför honom och då kom josse, så vi va med henne en stund och skjusade ner henne till tåget för hon skulle möta " sin kille " jag lovar dom e super söta tsm :)
sen såva vi med dom ett tag och sen skulle jag på träning så åkte hem med johanna och vid stationsvägen så komemr tv ut gulliga killar så vi stannade och skulle snacka lite. Vi frågade vart dom kom i frn och dom va från södertälje , johanna ba SKA NI TILL HON JOHANNA RAMPITSCH?! dom ba nej?
haha men jo visstt skulle dom det fyfan johanna R lyckost henne dom va ur kulliga så fr väl se i morrn vad som händer eller rätta sagt vad man fr höra thihi xD
men nej nu ska jag stdäda och fixa sägen efter som tyborn har ätit kakor i hela mitt rum :L
aja pusspuss mikaela

drar snart

chacha sitter nu uppe är verkligen sjukt trött! Som ni kanske förstog s sminkar jag mej och byter om, jag har typ provat 1000 par kläder men bestämmer mej nu för blåa jeans tajts och en grå tunika. frillan blir nog utsläppt ( sov i flätttor så ser knäpp ut )
Efter skolan blire att åka till nynäshanm på dirren typ, ska möta rinne thihi :)
juste wiiee jag har fått prao plats med eric!, haha gissa vart?
jo på pizza house i nynäs, hoppas det blir kul. Men nu mste jag verkligen fixa till det sista pusspuss mikaela

you are the best !



på bilden : max, eric, jag och johanna
p.s gammmal bild

moped wiiieee :D

chacha ,

Kom nyss in från en hel dag ute med folket, har nog mest åkt moped.
Först runt ett tiden kom tyborn och vi åkte till nynäshamn och när träffa vi tugce och selda.
Det va verkligen super länge sen jag såg selda så det va rätts så kuligt. Sen åkte vi till lidl haha och fyfasiken vad vi skämmde ut oss! Ni skulle inte fatta om jag skrev med båda jag och johanna och han i kassan as garvade!
Sen blev det att åka hem till ösmo igen , vo va verkligen super kissnödiga så det va snabba ryck hem, när vi kom hem hann inte ens stänga av moppen så springer hasal mohamed och anton och säger att det e snutar på hela bergan och nån springer hit och snuten dit? fatta fan ingeting men sen kmr emma och säger att aa nämner inga namn men snuten tog i allafall en kille och fr väl se om man får höra ngt mera som jag kan skriva om.
Sen vare springa på toa och sen så drog vi ut igen, senare åkte jag tyborn rinne oskar natta fia marcus sebbe och nån amanda haha jag e ju såklart bäst och åker om alla thihihi :D
Sen kom robbin och dennis på en och jonas på en och vi tävla HAHAHA fyfan va pinsamt dom åkte så klart om mej, fast har ngt att skylla på deras går i 130 km/h
Lätt jag vill ka med robbin nån gång, men då får han inte rammla!
haha men nu e jag inne och bloggar åh min kompis har gått  ut jag dör!
måste ladda på pengar men har inga :S
jaja får väl överleva?
men nu ska jag fixa mej och grejer pusspuss mikaela

just so you know

hur kunde jag ta fel på dig, en sån fin underbar person som dig. fyfan !


regn regn och mer regn ?

chacha.
match i dag wiie, motståndet var hammarby. Gick upp klockan halv sju i morse för det va samling kvart över typ.
Alla va tröga och trötta men det förstår väl vem som helst?
När vi kom till Hammarby så fanns det typ ingen parkering så laget åkte runt runt till sist hitta alla en så vi gick ut i spö regnet ner till plan, och fyyyfaan vad jag fröss och va piss trött!
När matchen börjat va det vi som ägde ut dem ja i allfall dom första 15 men sen tappar vi mkt och det blir dom som spelar ut oss det gick mer som en bergochdalbanna.
I sluten mot första så står det 0-0 och en spelare i bajen kommer och får ett jätte länge men jag springer ut som slänger mej mot bollen och hon kommer i full fart mot mej och pang sa det!
hon sparkar mej i ansiktet och knäar mej på samma ställe medans hon rammlar över mej och hon fick ont i rumpan.
AJ säger jag bara fufaan va ont jag har/hade.
I andra så blire lungnare händer inte så mkt s matchen slutar 0-0, jag säger bara att dom va dåliga förlorare så dom vägrar tacka och slänger flaskorna i båset och grejer :S
I bilen hem typ somna jag till jag hade ont va trött och sen genom blöt för det serriöst fegna hela tiden!
När jag kom hem va det liksom duscha skit snabbt fixa mej och sen dra ner till viksängen för att ta lag fotografi, hoppas på att det blir bra ..
Även 96 tjejerna hade match mot nynäshamn och nynäs vann 4-1 tror jag att det var, inga direkt snygga ml tycker jag men det duger väl.
Sen har jag sovit hela dagen typ, är skit trött nu med så blir inte s mkr mera skrivande så pusspuss mikaela


godis & film

Godkväll sötnosar !

ligger/ sitter nu i min säng och käkar godis och kollar film.
mysssssigt värre !
Har just kolalt klart på en av alla beck filmer , eftersom jag har sätt den innan så är det ingen WOW film men duger lagom sätter på sandor/ida filmen som jag just lånat av grannen efter som familjen tyborn har lånat min.
Gud vad jag verkligen älskar den filmen, börjar helt ärligt börla varje gng jag kollar på den, ngt som jag verkligen rekomenderar !
Finns inte så mkt mera att skriva om, jo eller snacka nyss med jennifer och på måndags träffas vi alla igen åhh vad jag längtar typ två och en halv månad har gått sen sisst !
men nej nu börjar filmen pusspuss mikaela


ösmo mot hammarby i morrn !

chacha, äntligen fredag fan ! jag dör helt ärligt av att gå i skolan.
Just nu börjar vi halv tio och jag går upp sju och är piss trött då, hur fan ska jag klara av att gå upp vid sex när vi börjar åtta?
haha ja men få väl se till att det blir en ändrlig.
Min rubrik jo det är så att vi spelar match mot hamarby i morrn och sisst blev det en vinnst på 1-0 .
Hoppas verkligen på en större vinnst nu, men gissa när vi ska samlas i morrn? jo klockan kvart över sju?!
WHAAAT liksom hallå lördag? och nästan på dirren efter blire lag fotografering :O
hah kommer se ut som ett mongolid tro mej.
Men skriver senare måste städamitt hor rum och klaga lite mera på pappa ;)
pusspuss mikaela


alla växer ifrån gnt man älskar !

   

jag får ryck !!

chacha MSN har cp damp jag kan itne skriva Å Ä Ö !!
så det blir fett fult när man ska skriva,
Nu är klockan nio prick och jag försöker sancka med johannorna och ilja på msn blir inte så mkt skrivande med cp msn just nu.
Mamma har kollat på en ny säng till mej?
den är mega snygg eller det är tre jag får välja mellan, kommer bli en dubbel säng så ngn som vill sova över? XD
haha.
Skola i morrn, ngt som kanske kommer bli lite kul eller ja asså vi har ju precis börjat så..
men det jag tkr är dåligt är att Maffe vår lärare tänker ge oss engelska läxa redan i morrn?!
man ba hall får man gå i skolan nån da utan läxor! majs på honom
men nu ska jag ringa tugce ha det bra pusspuss mikaela

hakuna matata !

chacha,  fyfan vilken dag!
Först vakna jag klockan kvart över sex och trpdde jaghade försovit mej!, men det va ju fel så sommna om och vakna kvart i sju igen.
Fixade mej och slängde typ ut allt i garderoben för viste inte verkligen itne vad jag skulle ha p mej?
men det slutade med att det blev sjukisar och en tjocktröja inget speciellt.
Vid sju tiden kom johanna tyborn och vi fixa oss lite gran och sedan drog vi vidare till rampe.
haha och gissa vad? där byter jag om igen HAHA!
så när vi väl gick till skolan lev det tajts och linne :)
skolan va helt okej fick underskåp men vadfan får väl klara det?
sen på rasten så gick jag eric dennis simon och charlie bakom exit och dom mobba sönder mej för att min moppe går piss just nu!
haha men det ska fixas om igen på torsdag och sen på fredag ska dom f se ett och annat ;)
Efter plugg så drog johanna gånger två och eric till nynäs för att ha kul!
efter att ha lodat runt litegran så drog vi till polakaffären och kolla runt men inget köp, sen sätter vi oss på trappen och börjar leka pumba och timon haha och tyborn red p mej och guuuuud vad vi garvade!
sen såg jag chricke så vinka och fick ett vink tbx ;)
sen kommer johan joel och chribba och jag sancka med dem ett tag om allt och inget, dom skulle ,öta ilja och d ville jag bara drahelt ärligt, men satt kvar där och ringde fjiiida hAHAHAHAHA!
sen drog vi oss hemmåt och inte gjorde så mkt ^^
men skriver kaske lite mera senare för ska fixa rummet nu pusspuss mikaela


timmar kvar nu!

chacha, nu är  det bara timmar kvar tills man börjar nian!
Men det ska endå bli kul och träffa alla igen!
haha va förbi vansta idag med johannorna och prtatade med min lärare Elena och gissa vad?
då kommer min andra lärare MAFFE och krammmmmar mej?!
HAHAHAHAHAHAHA fyfan jag hölll på att dö jag lovar er.
Men bilder kommer från dagen senare i inlägget så pusspuss mikaela
     

på bilderna : johanna mikaela johanna


hahahahahah, webba med dig är kul!


uppfriskning i min blogg!

chacha, kollar just nu på a shot at love ( gammalt program ).
som ni ser är min blogg ny designad av världens sötaste felicia tack så mkt!
Dagen har vart helt och hllet as lungt och inge speciellt har hänt, va nere i nynäs med tutte och loda litegran.
har inte s mkt mer att skriva om så slutar nog här. pusspuss mikaela

wiiiieeeee :D



på bilden : rampe jag johanna

sista söndagen på lovet!

chacha, ojoj vad dagarna går snabbt o h snart börjar skolan!
Gårdagen va helt bäst!
Först på dagen så hade vi match mot Järla med bara tolv flickor var av en va 96:a.
Men vi är ju ösmo ochdet betyder viiiinnnst!', he he en klar seger som slutade 8-1 oj vad jag älskar detta lag!
Senare kom tugce hem till mig och jag hoppade in i duschen och gjorde mej i ordning för kvällens te voice.
På yåget mötte vi eller vi hälsade på monia och emil som skulle åka in tsm, men fick sen ett mess att monia ville gå med oss men så blev det inte, när vi hade suttit oss så vänder jag mej om och d ser jag josefin och annie.
Det va super kul för jag har inte träffat josse sen aaa vetefan så vi åkte in med dom och gick runt, vi gick in i klungan men jag såg fan inget!
Så jag och tutte gick vidare och ställde oss på en mur och där stog vi och dansade och hade det fööör roligt!
Och sen skriker tutte : JAAASSSSSEE!
haha och jag vänder mej om och då kommer hon camilla och patricia.
Så vi va med dem hela kvällen och faaan vad kul jag hade !
HAHAAH juste vi skulle gå där i från ett tag för att dricka lite och d kommer snuten hahaha och guuud vad pinsamt det var!! jag hitta på värsta lögnen, men vadfan han gick ju på det ;)
Ja men efter allt på kungsan så hade jag och tutte lite bråttom för vi skulle träffa en sjukt söt kille som bor i södertälje men vi va tvungen att springa till centralen för tåget gick .
Men mobilen va helt CP så visste inte vart han va, men fick sen ett mess att jag skulle komma längst bak på perongen så vi frågar en kille: vilken håll är längst bak och han visar oss men FUCK HAN ! det va fel håll så jag missa honom :L
fett suuurt!
Kom hem runt halv tre på natten hehe och jag sa till pappa att vi skulle komma hem tolv, ouups x)

Idag så tävlade chricke finalen i SM och kom trea, GRATTIS LILLA GUBBEN ;)
Första plats gick till host gulliga jeramia
Andra plats gick till jesper voss
Tredje plats till bästa chricke


grymt säger jag bara! men nu ska jag kolla film så ha det bra pusspuss mikaela


match dax!

chacha , just nu byter jag om inför match mot järla.
lite nervös för har så jävla ont i knäa igen, men hänger inte läpp för det.
Taggad? jaförfan
men nu mste jag dra skriver sen när jag kommer hem pusspuss mikaela.



på bilden : he he jag :D


kärlek hat och svek

chacha, min dag har vart som en bergochdalbannna!
kom till nynäs runt halv 11 tiden för chricke skulle tävla SM i wakeboard och han kom till finalen grattis!
sen så drällde vi runt där med lilla adam, hände inte så mkt så mkt kuligt där s jag och tutte drog vidare upp mot centrum och sattte oss i biblan och jag somna nästan :O
haha sen gick vi ner mot hamnen med hennes hund prins och jag fick värsta kicken och börja flumma som fan HAHA fyfan va kul!
sen s drig vi och mötte jacke och alle och drog till kanot grejsen för dom skulle paddla, och deras tränare !, wohooow va sööt! ,  haha vi åte båten med honom ochdet var sjukt kul kan inte beskria ;)
sen va det lite strul på kvällen men det orkar jag inte skriva om.
Men har ftt en andledning nu varför D & I uppför sej undligt och det tänker jag respektera..
men jaja kärlek ger bara svek som leder till hat.
men taggar upp mej lite för i morrn äre match dax och helt serri s vill jag inte spela!
det är itne lika kul längre men vad har man för val? nej inga!
men efter matchen blire skojj för då kmr tutte hem till mej och vi fixar oss och sen ger oss av till sthlm för att se the voice
heh och jag ska träffa joonas :D
ska bli super.
sen sover hon hos mig och det kmr bli mkt snack om allt som händer just nu, men aja ska sova nu. pusspuss mikaela




på bilden : tugce & chricke


sex dagar kvar

chacha !

nu är det inte alls långt kvar tills man börjar skolan och till och med nian.
det kommer innebära mycket pluggande , måste sköta mig, haha och sisst inte slå sönder toaletter x)
Jag har lovat mig att ia allfall få nått VG haha good luck det behöver jag.
men samtidigt ska det bli skojj att träffa alla igen för ni som inte vet s är 9D bäst he he,
nej men typ eric zetterman har man inte träffat på läänge och ska bli super att träffa han igen!
haha men maffe ( lärare ) som kanske vissa tycker är bra men jag raka motsatsen, han vill jag absolut inte träffa!
och juste johanna rumpan kommer hem p måndag tror jag, åhh vad jag längtar fan!
haha du har vart borta i säkert en on halv månad och det finns s mkt jag har att säga :)
men nog snackat om skolan och grejer det är trotts allt sommarlov än.
Men under igr och i dag har jag umgåts med bästa chricke och söta tutte!
va inne i stan på ung08 ocg gues who i meat? jo linuuus :D
sjukt länge sen jag träffa honom!
HAHA och sen träffa vi en ny "kompis" monkii heter han, eller ja chricke kallar honom för det gulligt namn ( ni )
haha han va en apa jag lovar han hängde i en klättergrej och haha fuck va kul det var.
sen ¨på kvällen så drog chricke till wakeboard grejen och jag med tutte, fixade oss lite gran och sen drog vi till sjukan ja eller bakom i allafall och körde vrat race haha sjöng och dansade ni förstår inte hur gött det var puss på dej.
sen så mötte vi chricke viktor tommy och leo, vi drog till nicksa och där mötte vi : johan joel ilja och hmmh ty ngra till och fyfan johans typ gjorde illa sej och guud va oteckt det såg ut !!
men i dag vare tandläkaren och baaajs hon sa att jag skulle ta ut min tung piercing då hööll jag på att få fnatt!
haha men annars gick et bra inga hål shalalalalala :D
haha sen träning och det va väl sådär men mååste dra nu , pusspuss mikaela

fuck all I said I mean it no longer

Man kan inte hata en person lika mycket som jag hatar dig just nu!


Frida linnea rudenå !

älskade vän jag vet helt säkert fan inte vad jag ska ta vägen?
vad fan hände?
jag saknar allt med oss det gör jag,
jag minns första gången det va d jag bytte skola och skulle börja sjuan och satt där i klassrummet och du ba kolla på mej och haha jag kolla tbx och vi började flina mot varandra d visste jag att yes det här skulle bli ett bra år med många minnen med dig frida.
hade jag rätt? jo det hade jag men nått gick snätt och vi började glida i från varanndra men sen fann vi det vi hade igen  och vi började umgås mer och mer ,
hah alla gånger nere i nynäshamn då det glömer ja inte skotten , södertälje , och allt ..
vill du ha lite vatten? hahah detskämmtet sveed när man skratta s mycket som vi gjorde!
eller give my five give ten , tuttgläm haha och halsbandet gick sönder ojoj vad vi skratta!
ja du året gick och vi började brka mer och mer din pappa typ förbjöd dig att vara med mig ic vi ville göra allt för att det inte skulle vara så!
men det gick inte ..
vi slutade att umgås och börja snackaskit bakom varandras ryggar och när man fick reda på det började man hata mer och mer !
åhh jag ångrar allt jag sakgt flr du va lixom min bästavän gumman ..
det slutade med att en dag eller vecka så va du itne i skolan och jag började d bry mej och tänka vadfan är frida?
men d va det lite sent , du hade sagt till din pappa att vi brkade och det blev att du tvingades att byta skola och glöma allt med mej bakom..
det gick dryga året och vi börja snacka igen och vi bestämmde oss för att tröffas nn dag men det är som om du säger mycket att du vill men sen när vi ska så skriver du bara HAHA!
jag tänker inte dränka mina tankar i att jag vill få tbx dig om du bara vill driva om det?
ja nu är det upp till dig..
men frida hjärtis jag tänker ändå itne glöma dej fd bstavän
fisk <3 mullvad , ja så sa  vi det


happy face

jo jag sitter nu i min säng och kollar på olikas bloggar mkt intressant faktist :)
men stannade upp på tyborns blogg, thihi måste säga fint inlägg och jag saknar oss.
aa i allafall när du jag ocg rampe satt i mitt rum och skrek på hajat som galningar HAHA och han kolla runt sig själv 700 gånger men såg ingen hahaha !

men denna dag har vart helt okej, va i huddinge och kolla till moppen och den va inte än klar :/
åhh jag dör fan vill åka nu nu nu !!
men den blir klar på måndag så det fixar sej hah jag har ju som sagt min cykel :L
juste tror det blir en ny hjälp ox för min e typ pajj :O
inte kul xd , nej nu ska jag fixa mej asså duscha och grejer. pusspuss mikaela


förlåt för dåligt skrivande!

chacha

nu börjar jag igen asså att skriva. typ i helgen så kommer jag nog fixa ny heather och fixa upp bloggen en skvätt.
sommarlovet börjar dra mot slutet och jag känner att jag har så mkt kvar att göra?
men tar dagen som den kommer, i dag så har jag vart i botkyrka och lämnat tbx min moppe ellr rätta sagt den e på lagning igen :L
hela motorn och svingen sitterlöst så allt kmr typ rammla i hopp :S
efter det så drog vi en sväng till tumba däck för kolla runt lite på mopeder och saker men hitta inget intressant ..
sen va det raka vägen hem och här hemma somna jag typ på dirren och vakna aav att robin skrev på msn!
sen har det itne hänt på mkt.
i morr va det igentligen meningen att jag skulle åka till cypern men min pappa har typ dadamp så fuck blev det itne det :S
men kommer nog roa mej i allafall, anntagligen blire botkyrka eller sväng till snyggve i södertälje :)
har faktisk saknat folken där :/
men nej nu ska jag kolla på tv och ringa linus pusspuss ´mikaela.