drömmar kan bli sanna

Chacha , i går till idag sov sötaste tyborn hos mig, blev mest svulla godis och lucka TV.
Vi vaknade kanske runt sex halv sju och skulle till tåget runt halv nio, så rätts så skönt att gå upp tidigt.
Efter att vi käkat frulle och sminkat oss så kom johannaR och vi drog till tåget, thihi gissa vem vi träffa ?
jo rikhard från tåget, verkligen super gullig och snäll. ( bilder kmr senare nån dag )
Ni måste läsa detta helt knäppt men sant,  jag hade berättat för johannaR om min sysling fabbe som jag sldrig hade träffat och allt jag ville va att träffa honom, han bor på södermalm rätta sagt bondegatan och vi va ett kvarte frn bondegatan alltså skåne gatan när johanna sa att vi skulle in på den gatan så tänkte jag : så nära men endå så långt bort.. när vi gick på skånegatan så tappa jag hoppet om att jag skulle få träffa honom för närmare en så här kmr jag inte? . Vi kmr till sofiaskolan och då tar johannaR fram kartan och hon ba: bakom där ligger bondegatan! wiie vad glad jag blev, så Eric johannaR johannaT och jag gick in i skolan och kollade runt litegran och svarade på några frågor som vi skulle gö, Och sen när vo gick ut s satte jag mej på en as knäpp staty och då kmr det några små barn eller rätta sagt två st och jag frågar om dom e 97:or för fabbe e det och det va dom , s jag passade på att fråga om det gick ngn fabian här ( inte visste jag vart han gick) och dom svarade JA, YEES tänkte jag men det kanske inte är samma snubbe?  men dom där grabbarna va tvungna att dra så det va liksom hejdå på den chansen, vi tänkte precis dra då dom kmr tbx och jag o rampe springer med dem in i skolan igen och upp massor med trappor och in hit och dit, till sist bankar jag på deras klassrum men ingen öppnar FAAAAN!
då kmr en brud som säger att han har lunch då va det att springa ner för trapporna igen och då kmr ett par "blatte grabbs" och säger att han sitter på bänken precis utanför. Jag går dit och då säger grabbasna som va med oss elr gick emd oss att han siter där borta med UMBRO tröja, wiiie jag gick dit och frga om han va fabian ( kunde ju vara fel fabbe) och han svarar ja? och jag frågar vad han heter i efternamn då svara han det rätta :D
och gissa om jag blev glad och jag berättade allt om att jag va hans sysling och allt fyfasiken va gött!
sen va jag tyvärr tvingen att dra men där fick jag minsan se min lilla syslig, och det räckte legom för mej för nu vet jag att han e ut liten och söt thihi men ska fixa mej för sängs nu, PS i morrn blire nog inte mkt skrivande dör ska på håkan hellström JAA!
så pusspuss mikaela


Kommentarer
Postat av: Amanda

sv: bra!

Förlåt för sent svar på din kommentar, men jag har haft himla mycket att göra i veckan. Jag önskar dig en riktigt trevlig fredag och ett fortsatt bra veckoslut!

K R A M!

2009-09-04 @ 13:39:10
URL: http://ewesgitarrkompis.blogg.se/
Postat av: tutt

naawh så gulligt!:)

2009-09-05 @ 10:55:41
URL: http://ssoth.blogg.se/
Postat av: Anonym

2009-09-05 @ 18:27:47
URL: http://ungmamamsandra.blogg.se/
Postat av: Joowh

din syssling va så jävla söt,

du skulle kramat honom och tagit några

foton jue, synd att johannaR lagt ner kameran

för första gången :)<3

2009-09-06 @ 16:12:36
URL: http://joowh.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback